2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044538 بازدید | 684394 پست
به شما چند تا دادن ؟ به من دو تا امپول hcg برای سوم و پنجم انتقال دادن  یکیشو الان زدم که روز ...

یدونه روز سوم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من هفته دیگه انتقال دارم خیلی نگرانم . انتقال چطوریه ؟ درد داره ؟ بعدش باید چی کار کنم از لح ...

نه مثل معاینه اس و خیلی سریع

شهرتون کجاست؟!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بله عزیزم من روز سه وششزدم همون مثل امپولایه دیگس نود درجه به من گفت به شکم بزن

من عضلانی بود

سلام من هفته دیگه انتقال دارم خیلی نگرانم . انتقال چطوریه ؟ درد داره ؟ بعدش باید چی کار کنم از لح ...

كلا سه دقيقه هم نميشه. سعي كن سه روز اول استراحت كامل داشته باشي. اصلا هم درد نداره

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها امشب اینقدددددر دلم گرفته 😭

از خلوتی و سوت و کوری خونه 

ازاینکه اینقدر خونم خلوت وساکته ....خیلی جای بچه خالیه😔

کاش ماها هم راحت باردار میشدیم وبه فکر روش جلوگیری بودیم 

شماها کسایی هستید که میفهمید من چی میگم 

دلم نمیخاست بیام اینجا موج منفی بدم اما دلم داشت میترکید 😭😭😭😭😭

در و دیوارهای خونم رنگ تنهایی غم سکوت ناامیدی گرفتن 

باورم نمیشد عید امسالم دستم خالی بمونه

بچه ها امشب اینقدددددر دلم گرفته 😭 از خلوتی و سوت و کوری خونه  ازاینکه اینقدر خونم خلوت وساک ...

سلام عزیزم ان شاءالله به زودی مامان میشی گلم توکلت به خدا باشه🌹🌹

من که دیگه زدم به بی خیالی 😁😁😁😁 

بچه ها امشب اینقدددددر دلم گرفته 😭 از خلوتی و سوت و کوری خونه  ازاینکه اینقدر خونم خلوت وساک ...

عزيزم من سر نماز خيلي اشك ريختم مردم اكثرا در تب و تاب خريد عيد هستن كاراي خونشونو دارن انجام ميدن خودشونو اماده ميكنن برا عيد اما ما استرسمون هرروز بيشتر از ديروز ميشه😔كاش حداقل هركس يدونه داشت😔من امسال از خونه دارم تكون نميخورم اصلا حال و حوصله ي قديمو ندارم اصلا😞خداي ماهم بزرگه عزيزدلم چيكار ميشه كرد

خداياشكرت....❤️