2777
2789
عنوان

یک سوال دارم خانمای متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 44 پست
من اصلا حالم از فیلم بهم میخوره من دوست دارم یکی واقعی باشه باهاش حرف بزنم بیش تر دوس دارم حرف بزنم ...

خوب باید ادم مناسب پیدا کنی بخاطر یه هوس زودگذر نباید با هرکسی ک از راه رسید این چراغ سبز و نشون داد باید صبر کنی به وقتش یکی میاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من ی سوال دارم احساس نیازی ک شما میگین باید زمانی پیش بیاد براتون ک تو محیطش قرار بگیرین یا چ ...

من همکار مرد دارم اونا سر کار لاس میزنن من اصلا جوابشون نمیدم 

اما میام خونه دیگ نمیدونم چیکار کنم 

خوب باید ادم مناسب پیدا کنی بخاطر یه هوس زودگذر نباید با هرکسی ک از راه رسید این چراغ سبز و نشون داد ...

ای کاش یکی بیاد واقعا فقط اخلاقش اوکی باشه قبول میکنم حیلی خسته شدم 

من همکار مرد دارم اونا سر کار لاس میزنن من اصلا جوابشون نمیدم اما میام خونه دیگ نمیدونم چیکار کنم

عزیزم تحمل کن و مطمئن باش پاداش این صبر و تحمل رو میگری

ببین یه مثال برات بزنم مثل روزه شدن اینکه غذا هست دسترسی داری،نفست هم میخواد ولی خودت رو کنترل میکنی

دقیقا وقتی نفست میخواد و جلوش رو بگیری هنر کردی

فقط و فقط به خدا پناه ببر و به گناه نیوفت مطمین باش به وقتش از راه حلال برات جبران میکنن