2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044668 بازدید | 684402 پست
۴/۰۴ خیییلی زیاده حتی نذاشتن آزمایشم بدم

عزیزدلم تو همین نی نی سایت کلی آدم ان تی بالا داشتن و شکر خدا چیزی نبود. تیغه بینی دیده شد؟

آمنیوسنتز هم اونجوری که میگن ترس نداره. دکتر هم بهم گفت تحقیقات نشون داده ریسک سقطو افزایش نمیده. یعنی اونقدر کمه تاثیرش که تو محاسبات نمیاد. عزیزم نترس اصلا. مثل همین آمپول‌های شکمی که همیشه میزنیمه. فقط پیش بهترین‌های شهرتون برو

دختر عمه ‌ام به خاطر ان تی هر دو بچه اش رفت آمنیو، ماشالله یکی از یکی سالمتر و خوشگل‌تر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم من شهرستان ای وی اف انجام دادنی انجام دادم و بعدش مثبت شدم ولی سقط شد

ممنونم گلم ....پس اون سری که تو مام انتقال دادی پی ارپی نداشتی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

سلام

من هفته دیگه انتقال دارم

خیلی نگرانم . انتقال چطوریه ؟ درد داره ؟

بعدش باید چی کار کنم از لحاظ استراحت اینا

چند روز تهران بمونم باید هتل رزرو کنم ؟

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
قربونت برم آره نذر زیاددارم 

بهت پیعام دوستی دادم قبول کن عزیزم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
قربونت برم آره نذر زیاددارم 

ایشالله که قبول حق باشه

منم هیچی منتظرم یکشنبه برم دکتر انصاری . ببینم خدا چی میخواد  البته پریودیم اول عیده که ابن سی ...

انشالله که به خوبی برات پیش میره ❤️

هنوز جواب دومی نیومد. امروز زنگ زدم مطب پرسیدم گفت وایسا هر وقت اونم اومد بیا مطب