2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست
انشالله چیزی نیست براخیلیا پیش اونده وبعد گفتن مشکلی نیست توکلت به خدا باشه ماهم برلت دعامیکنیم

ممنونم عزیزم لطف میکنی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عدد انتي بالا بود عزيزم اما هيچي نبود. توروخدا استرس نده به خودت ميفهمم خيلي سخته ولي ني ني گناه دار ...

ان تی منم بالاست

توکل به خدا سپردم به خودش دیگه هیچ کاری از دستم برنمیاد

عزیزدلللم‌ توکل‌برخداکن..‌‌.‌‌‌‌‌من‌سردرنمیارم‌.امااا‌براآرامش‌دلت‌دعا‌میکنم وازخدامیخام‌نی‌نی‌توص ...

ممنونم عزیزم

عدد انتي بالا بود و احتمال سندروم داون داده بودن، خداشاهده الان خوشگل و باهوش و زرنگه، هيچيشم نبود، ...

خدا براشون حفظ کنه

خیلی داغونم شوهرم بدتر از خودم

عزیزم نگران نباش خیلی ها آمینو انجام میدن . انجام دادنش دال بر این نیست که حتما مشکل وجود داره . جای ...

من تبریزم عزیزم.. دو جا رفتم اولی که گفت بعد رفتم پیش پریناتولوژیست اونم تایید کرد

خیلی ممنون

عزیزم این چیزا تو سونو ان تی پیش میاد انشالله که صحیح وسالمه امشب می خوام نماز شب بخونم حتما دعات می کنم به منم سر دخترم گفتن معده جنینت مشکل داره کلی استرس کشیدم ولی در اخر صحیح وسالم بود انشالله برای شما هم صحیح وسالم میاد بغلت ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خانما من امروز رفتم بیرون البته چندباری رفتیم بیشتر توماشین بودم انگاری کمردرد پریودی دارم

منکه رنگ اسمونم ندی م‌ولی امروز خیلی درد دارم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم این چیزا تو سونو ان تی پیش میاد انشالله که صحیح وسالمه امشب می خوام نماز شب بخونم حتما دعات می ...

خیلی در حقم لطف میکنی عزیزم واقعا به دعاهاتون نیاز دارم بخدا دلم برای شوهر بیچاره ام میسوزه خیلی مظلومه آزارش به یه مورچه هم نمیرسه حالا باید اینجوری اشک بریزه