2777
2789
عنوان

دوست پسر

142 بازدید | 17 پست

فردی هست که منو اون به عقاید هم احترام میزاریم اما در مورد بغل کردن اومد حرف زد منم گفتم تا مطمئن نشم که تو واقعا منو دوست داری و نمیخوای ازم استفاده کنی نمیزارم بغلم کنی اونم گفت که نزار عقیده خانواده ات روت تاثیر بزاره بنظرتون کار درستی کردم که برای خودم محدودیت تعیین کردم و نزاشتم بیاد سمتم یا نه  

میشه اصلا راهنمایی کنید با یک دوست پسر چطوری باید رفتار کرد راستی من حتی عقیده ها محدودیت های خودمو بهش گفتم اونم گفت من به عقیده ات احترام میزارم اما نمیدونم چرا اینکار کرد 

نظرسنجی

تو هر رابطه ای حد و حدود و یسری خط قرمزا واجبه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواب منم مشخص کردم ولی یک جوری اومده بهم میگه عقیده ات بده 🥲

ول کن هرچی بگه بزار بگه

مهم خودتی و حد و حدودت ک طرفی ک دوست داره حد و حدودتو نمیشکنه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

خب اگه اجازه نمیدی ک بغلت کنه برای چی اصن دوست پسر گرفتی؟ اصن درک نمیکنم وقتی همچین عقایدی دارین پس ...

دوست پسر نمیگیرن که نیاز جنسیشون بر طرف بشه که😐دوست پسر میگیرن که هر دو قصد ازدواج داشته باشن و شناخت پیدا کنن و اگه بهم نخورن همون روزای اول مشخص میشه و کات میکنن... و دختری که واسه خودش خط قرمز نداشته باشه خرابه

پسری که تو رو واسه ازدواج بخواد هیچ ترسی از آشنایی با خانوادت نداره

دوست پسر نمیگیرن که نیاز جنسیشون بر طرف بشه که😐دوست پسر میگیرن که هر دو قصد ازدواج داشته باشن و شنا ...

حرفت باید رو طلا نوشت منو اینجا مظلوم گیر اوردن یکی میگه باید بغلت کنه یکی میگه نه من موندم چیکار کنم منخ همون اول تک تک خط قرمز هامو بهش گفتم و گفتم اگر بزارم بغلم کنی موقعی باید بکنی که من واقعا بفهمم که تو منو دوست داری و قصدت جدی نه این که بیاد بغلم کنه فردا یک درخواست دیگه داشته باشه بعدشم لهم کنه بگه من یک دختر پاک و میخوام نه مثل تو مثل یک دستمال پرتم کنه به روحیه امم آسیب بزنه 🥲