2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره گلم ما یکسال تمام رژیم داشتیم. من خداروشکر مشکلی نداشتم. انقدررررر اذیتمون کردن اینجا که حد و ان ...

عزیزم کدوم مرکز رفتی که اینجوری شد؟

چرا میگفتن اهدایی بگیر ؟ ذخیره تخمدانت کمه؟

خداروشکر عزیزم آره دیگه هرچی بالاتر بره پررنگتر میشه من روز 12 گذاشتم (البته بعداز آزمایش دادن😅) و ...

اول رفتی آزمایش دادی خیالت راحت شد بعد بیبی گذاشتی ؟ 😅😅 من عهد کرده بودم تا بیبی چک دو خط نبینم نرم آزمایش حتی اگه تا روز ۱۶ طول بکشه 😆😆

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام دوستان امیدوارم حال دل همتون خوب و عالی باشه و به زودی دل همه منتظرا شاد بشه 😍😍😍لطف خدا شامل ...

مبارک باشه عزیزم....دارو گیاهی استفاده کردی؟مشکلت چی بود؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام مهگل پانكچر كردي امروز به سلامتي ؟ چند تخمك ازت كرفتن

سلام عزیزم 4تا تخمک شد بعد پانکچر رفتم پیش دکترم ویزیت شدم گفتم چرا از 9تا تخمک 4تا شد گفت تخمک اصلا به درد نمیخورن دست بهشون میزدم واا میرفتن گفت اگه اینسری جنین برات تشکیل نشه باید اهدایی بگیری خیلی حالم بده خیلی اینقدر گریه کردم دیروز حالی برام نمونده الان مثل جنازه یه گوشه افتادم