2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه تعداد گفتن و نه کیفیت. هیچ😔 مرکزم رو میخوام عمض کنم. فقط گفتن یک بسته. بقیش شنبه. 

بین فعاا جنین هارا انتقال بده ژل رویال اگه نخوردین حتما دوتاتون ازسه ماه قبل بخورید که تاثیرش بیشتربشه

یا رب العالمین
ممنونم 🌹علتش رو پیگیری نکردم امیدوارم بعدا پشیمون نشم 😊

اره فدات شم به نطرم حتما پیگیری کن....چن سالته؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بله،زالو درمانی کردم و داروهاشو نخوردم خودم مولتی ویتامین مینرال و اسید فولیک ۵ میلی خوردم ولی همسرم ...

اره رهادجون تو همین تامیک هم رفته بود بوعلی برای ضخامت رحم معجون نخل بهش داده بودن که خدارو شکر خیلی خوب بوده....شمادچرا داروهاشونو نخوروی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
😂😂😂 ای خدا مردم هم حامله میشن ما هم حامله میشیم. خدایا شکرت🤲 

واقعا😂😂😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم عادیه نگران نباش.مهم اینه که داخل رحم بریزن و نیم ساعت بمونه.بعدش همش میریزه بیرون

ممنونم عزیزم.. فقط گفتن 5 دقیقه استراحت کنیم و تمام.. حالا نمیدونم چطو شده ولی تو ماشین تقریبا دراز کش بودم🥴

اره رهادجون تو همین تامیک هم رفته بود بوعلی برای ضخامت رحم معجون نخل بهش داده بودن که خدارو شکر خیلی ...

سلام ممبارکتون باشه.. میشه بگین چیکارا کردین قبل و بعد انتقال؟🙏🙏

بین فعاا جنین هارا انتقال بده ژل رویال اگه نخوردین حتما دوتاتون ازسه ماه قبل بخورید که تاثیرش بیشترب ...

باشه گلم. ممنون از راهنماییت عزیزم♥️🙏

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ممنونم عزیزم.. فقط گفتن 5 دقیقه استراحت کنیم و تمام.. حالا نمیدونم چطو شده ولی تو ماشین تقریبا دراز ...

اشکالی نداره نگران نباش.منم بلندشدم همش ریخت.مهم اینه که فاکتورهای رشد اثرشو بزاره