2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین

35 بازدید | 5 پست

از نوجوونی در گوشمون خوندن ازدواج ازدواج

از ۱۷ سالگی خواستگار راه دادن، طبق اعتقادات، سنتی، فکر کردم باید حتمااا یکیو انتخاب کنم، تا اینکه ۱۹ سالگی بایکی عقد کردم.‌.. بماند ک چطور آدم مضخرفی بود و هیچ علاقه ای بهش نداشتم، و چه اوضاع داغونی رو گذروندم ولی چند ماه بعد عقد جدا شدم، بعد جدایی با اینکه وسواس شدید و افسردگی گرفته بودم احساس آزادی میکردم، بلند شدم رفتم سرکار و درسمو ادامه دادم؛ نتونستم تا حالا هیچ خواستگاری راه بدم و همه رو ندیده رد کردم، حالا تو ۲۱ سالگی و اوج احساس خوشبختی که آزادانه کار میکنم و درس میخونم، خواستگار میخواد بیاد و من دوست ندارم، حتی وقتی خواستگار زنگ میزنه حالم بد میشه درحدی ک میخوام بالا بیارم و دلم میخواد بمیرم، با اصرار مامانم بزور یکیشو دیشب راه دادم، بعد اینکه رفت یه ساعت با مامانم حرف زدم یه ساعت گریه کردم که نمیخوام ازدواج کنم الان و ازین هم خوشم نیومد و اینکارو نکنین، ولی امشب دوباره یه بحث جدی و اینکه ازدواج نمیکنی و اخرش مجبور میشی با یه ادم بدرد نخور ازدواج کنی و پسره از تو خوشش اومده میخواد دوباره ببیندت و فلان، خیلی حالم بده خیلی خیلی، میشه نظراتتونو بگین😞💔 شما بودین قبول میکردین یه جلسه دیگه طرفو ببینین؟😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نهههههه

اوج شکوفاییته خراب نکنیا

مامانت یه بار خواستگار میکشونه خونه . دوبار میکشونه خونه

همینجوری یواش یواش مجبورنت می‌کنه یهو به خودت میای میبینی پای سفره عقدی ، این تکنیک همه ماماست

می‌ترسه هیچ وقت ازدواج نکنی 

ولی اصلأ نگران نباش ، یه اشتباهو دوباره تکرار نکن

برو سرکار واسه خودت سرمایه جمع کن 

بهترین خواستگار رو‌به موقعش جذب می‌کنی 

به خاطر عجله و خواسته مادرت زندگیتو به فنا ندیا

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
نههههههاوج شکوفاییته خراب نکنیامامانت یه بار خواستگار میکشونه خونه . دوبار میکشونه خونههمینجوری یواش ...

ازدواج اولم هم همینجور شد.. امشب ب خودشم گفتم، گفتم از اول همینجور دم گوشمون خوندین ازدواج ازدواج، تا ما فکر کردیم زندگی یعنی ازدواج ، فکر کردیم باااید بین خواستگارا یکیو انتخاب کنیم، همین بود ک خواهرم ۱۷ سالگی ازدواج کرد و منم کارم ب جدایی کشید... الانم از زمان جدایی ، خواستگار خواستگار... اونم ب روش سنتی 😄

نمیدونم چی بگم. خسته شدم میگم بذار راه بدم دست از سرم بردارن...

ازدواج اولم هم همینجور شد.. امشب ب خودشم گفتم، گفتم از اول همینجور دم گوشمون خوندین ازدواج ازدواج، ت ...

زندگی خودته اصلا کوتاه نیا

همین مادر بعداً بهش بگی چرا کردی جواب میده میخواستی قبول نکنی 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره