2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044755 بازدید | 684409 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرررسی عززیزم محبت داری مهربون  انشالله به سلامتی نی نی بغل بگیری گلم 💜💜 برام دعا کن ...

فدات شم ان شاالله نه ماه رو به سلامتی بگذرونی و نی نی تو بغل بگیری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الهی به حق علی بارداری که هرچی دارم از حضرت علیه،😭جنین یه دونه پنج روزه پسر بود روز یازدهم انتقالم ...

عکسشو بزار

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام بچه ها منم الان بی بی چک گذاشتم مثبت شد هورااااااا خدایا شکرت

گوارای وجودت عزیزم تبریک میگم بهت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
لطف کردی که جواب دادی ،،، فعلا که دارو نداده  خودمم مشکل دارم فعلا آزمایشاتم تکمیل نشده ولی اگ ...

بهترین کار همینه ایشالله بهترینا برات اتفاق بیوفته 

اینا با دارو خیلی تغییری نمیکنه دکترا میدن که فقط جنین بهتری برات تشکیل شه 

نگران نباش عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️