2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684409 پست
بچه ها ميگفتن عطسه ميكردن مثبت شدن😂

وای😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم فکر نمیکردم حتی یه بیبی چک مثبت ببینم  😐😐😐 تا اینجاش که خداروشکر شد  براااات دعا ...

خیلی ممنونم عزیزمممم

انشاالله بسلامتی درآغوشش بگیری مهربون

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم من روز ۱۰ افتاد جمعه شنبه ازمایش دادم که ۱۳۶۰بود یعنی روز۱۱ البته سونوساک که رفتم ساک سوم یه ذ ...

ااای ننه خداااا چقدر خاطرات و حسی که داشتی قشنگه 😍😍😍😍😍😍 قوربونش برم خدا بخواد بده یهویی میده بهت که تو شوک بمونی 😅😅 

به خدا همش ذوق تورو میکنم تو خونه 

اینجا شدی انرررررررژی پلاس بچه های نی نی سایت 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 

خدا حفظت کنه خاااااانومی گل 

قستم بشه منم بیام براتون تعریف کنم از روز سونوگرافیم 😉😉😉

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
شوهر منم داره همونا رو استفاده میکنه .الان کی باید برین تو سیکل پانکچر ؟

خوبه بهش بده بخوره. من معجون هم براش درست میکنم گرمی جاتم بهش میدم.پریود بشم بعد عید میرم احتمالا ۳۱ فروردین پری میاد میرم داروهای سیکل رو میگیرم انشالله اگه عمری باشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خب وقتي براي تعيين جنسيت اي وي اف ميكنيم اول بايد تعيين جنسيت كنن  تكليفمون مشخص ميشه

عزیزم برای منو  فریزکردن و تعیین جنسیت نکردن دقیقا ۷ماه توکف جنینا بودم که بالاخره اخرش ببینم چندتاجنین برام میمونه روز انتقال بهمون خبردادن من ازاسترس مونده بودم تودستشویی ... خیلی خوبه که اول تعیین میکنن 

حالا چند تا دونه اشکال نداره گلم اون خانمه زیادی خورده بود هنوزم که تازه ایی کیوی بخور زینبی بابا ه ...

چه اتفاقي براش افتاده بود؟😢شربت لاكتولوز دارم اونو ميخورم پس

خداياشكرت....❤️ 
https://uupload.ir/files/n67m_20210306_074045.jpg بچه ها من باورم نمیشه منم بیبی چک مثبت دیدم بالا ...

ااااااااااااااااااااااااای جاااااااااااااااااااااااااااااانم. مباااااااااااااااااااااااارکه. ان شاالله به سلامتی بعد 8-9 ماه بغلشون کنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ااای ننه خداااا چقدر خاطرات و حسی که داشتی قشنگه 😍😍😍😍😍😍 قوربونش برم خدا بخواد بده یهویی میده ب ...

لطف داری عزیزم.انشاله قسمتت میشه و ماهم منتظر خاطرات خوب شما هستیم.البته من بیشتر استرس کشیدم چون از ریداکت میترسیدم اینقدر هم ترسوندن که نگو.بعدشم امینوسنتز شدم تقریبا ۴ماه لک بینی داشتم و...کلا استرس خیلی بالا بود.و اینکه تا ۱۲هفته ۳قلومیمونه ادم و ویار وتهوع ۳تابچه رو تصور کن چقدر وحشناک میشه😂