2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044783 بازدید | 684410 پست
اشكالي نداره عزيزم انشالله ني نيات محكم به دلت چسبيدن😍من از بعدازظهر سرفه ميكنم خيلي ميترسم براي جن ...

منم همش عطسه و سرفه🥵قلبم وایمیسه

کاش بهم نمیگفتن عطسه و سرفه خوب نیست اونوقت اصلا نمیکردم😆

راستی دیگه از استراحت مطلقی بیا بیرون و راه برو

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منکه اصلا هیچی رعایت نکردم   صبح که یه تیوه نون خوردم وچندتا بیسکویت بعد انتقال هم که اومدم خ ...

عزیزم. التهابات پانکچرت کی رفت و اماده شدی برای انتقال؟ من هنوز ملتهبم و درد دارم☹️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
منم همش عطسه و سرفه🥵قلبم وایمیسه کاش بهم نمیگفتن عطسه و سرفه خوب نیست اونوقت اصلا نمیکردم😆   ...

از يه طرف خوبه عطسه نشونه خوبيه ها😍😍💃🏼💃🏼💃🏼

خداياشكرت....❤️ 
@khooobi     خوبی جان شما روز آزمایش بتات چند بود که ۳ قلو بودن ؟

عزیزم من روز ۱۰ افتاد جمعه شنبه ازمایش دادم که ۱۳۶۰بود یعنی روز۱۱ البته سونوساک که رفتم ساک سوم یه ذره رشد کرده بود دیگه مونده بود ماما گفت دیگه این رشد نمیکنه رشدش متوقف شده دکترم خندید گفت شاید رشد کرد۳قلوشد😂 و واقعا هم بعدش رشد کرده بود.بعددیگه سونو قلب اون یه دونه پشت مونده بود هفته ۹_۱۰که رفتم سونو فهمیدم ۳تاشده.من هی گفتم دوتاست سونو گفت بیل ببین ۳تاهستن.اومدم بیرون از سونو توسالن همه به ما میخندیدن😂شیرینی میخاستن😂ماهم بهت زده بودیم

از يه طرف خوبه عطسه نشونه خوبيه ها😍😍💃🏼💃🏼💃🏼

چه ربطی به عطسه داره😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
فدات بشم شما سلامتکده بوعلی رفته بودی؟....چه داروهایی داشتی؟

بله،زالو درمانی کردم و داروهاشو نخوردم خودم مولتی ویتامین مینرال و اسید فولیک ۵ میلی خوردم ولی همسرم دارو میخورد وزالو درمانی کرد

انشاالله یعنی میشه؟ برامون دعا کن😍

منم فکر نمیکردم حتی یه بیبی چک مثبت ببینم 

😐😐😐 تا اینجاش که خداروشکر شد 

براااات دعا میکنم به خدا هر لحظه یادم می افته باردارم یه عالمه همه شماهارو دعا میکنم 🙏🙏🙏🙏🙏

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزيزم چند روز پانكچر كردي؟شكمت خداروشكر اب كه نياورد؟

من سه شنبه پانکچر شدم عزیزم. اب آوردن چه جوریه؟ اونحوری خوبم ولی درد زیر شکم و التهاب دارم هنوز. خونریزیم هم در حد لکه بینی هست

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰