2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنوکسا برا چیه؟من دکترم نداد

واسه رقیق شدن خون

خونرسانی بهتر به رحم

شاید شرایطتت خوب بوده و نیاز نداشتی نگران نشو عزیزم

همه مثل هم که نیستن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
جدی؟ شنیدم دکتر نصر خودش ویزیت نمیکنه، دوستت کی ازمایشش مثبت شده؟ 

عزیزم مرکز مام خیلی خوبه. دکتر علیرضایی هم کارش حرف نداره‌. با اینکه دکتر نصر الان خودش ویزیت نمیکنه اما کیفیت مرکز واقعا خوبه. پزشکاشم خیلی باسواد و خوش اخلاقن. منم مام بودم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام. نه بابا خوب نشده بود تازه ۵ میلیون از تعداد اسپرمش کم شده بود دوباره همون داروها رو داد گفت با ...

شوهر منم داره همونا رو استفاده میکنه .الان کی باید برین تو سیکل پانکچر ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
برایه منو ۵ روز بعد جواب دادن روال ابن سینا اونطوری میگفت همیشه تعیین میکنن بعد فریز مگر اینکه خودتو ...

خب وقتي براي تعيين جنسيت اي وي اف ميكنيم اول بايد تعيين جنسيت كنن  تكليفمون مشخص ميشه

میشه خواهش کنم به منم بگین چه چیزایی بخورم واسه انتقال چون تی پی اوم مثبته نمیدونم چی بخورم چی نخورم

عزيزم همون چيزايي كه گفتيمو بخور فقط شير سويا نخور من تيروييد دارم و انتي تي پي او هم بالا هستش نخوردم

خداياشكرت....❤️ 
آنوکسا برا چیه؟من دکترم نداد

روز چند انتقالی؟!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
روز۴ سه شنبه انتقال دادم ۳روزه

انشاالله که مادرشدی❤