2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044815 بازدید | 684412 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شنیدم رویان و ابن سینا شلوغن. میخوام برم مام ولی کسی ندیدم رفته باشه بگه چطوره. خیلی میترسم جایی برم ...

عزیزم من مام رفتم و واقعا راضیم فقط یکم هزینه اش نسبتا بیشتره ولی ارزشش رو داره چون عوضش تندتند سونو نمیکنن وکارشون عالیه.دکترمم دکترعلیرضایی بود.سوالی داری درخدمتم 

خوبه بهش بده بخوره. من معجون هم براش درست میکنم گرمی جاتم بهش میدم.پریود بشم بعد عید میرم احتمالا ۳۱ ...

انشالله عزیزم . بنظرت من میخوام تعیین جنسیت کنم اگه مورفولوژی و تحرکش خوب نشه . میتونه چیزی توش پیدا کنه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
وااای خداااای من 😔😔😔 خیلی خیلی سخته بعد این همه سختی جواب منفی بگیری 😔  از خدا میخوام خودت ...

مرسی عزیزم، خدا خودش صبرشم بهم داده خداروشکر، ایشالله تو کوچولوهای خوشگلتو به سلامتی به دنیا بیاری

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اخه خدایا چرا این کارو باهامون میکنی چه حکمتی داره؟😔😔 خدا خودش برای دفعه بعد دلتو شاد کنه

مرسی عزیزم همچنین دل تورو عزیزم

اینم قسمت من بود اما از هدفمم دست نمیکشم دوباره از اول شروع میکنم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم. التهابات پانکچرت کی رفت و اماده شدی برای انتقال؟ من هنوز ملتهبم و درد دارم☹️

من موقع امتقال هم هنوز یکم تخمدان هام دردمیکرد موقع دستشویی درد میگرفت الان هم هنوز اینجوره گاهی 

یا رب العالمین
من موقع امتقال هم هنوز یکم تخمدان هام دردمیکرد موقع دستشویی درد میگرفت الان هم هنوز اینجوره گاهی&nbs ...

نفخ هم دارم گه گاهی عزیزم. طبیعیه؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیز دلم😭 خیلی ناراحت شدم از ته دلم میخوام که خدا واست معجزه کنه و خودت به زودی طبیعی مادر بشی

خیلی داغون شدم نیلوفر جون، 2 ساعت گریه کردم اما بعدش خودمو جمع و جور کردم گفتم قوی تر شروع میکنم مرسی عزیزم ایشالله بعد عید خبر بارداری خودتو بهم بدی

انشالله عزیزم . بنظرت من میخوام تعیین جنسیت کنم اگه مورفولوژی و تحرکش خوب نشه . میتونه چیزی توش پیدا ...

پیدا میشه عزیزم ولی اینو باید دقیقترشو از دکتر همسرت بپرسی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قیمتاشو دقیق واسم میگی

من تیرانجام دادم.۶تومن تخمک کشی ۳تومن انتقال.چون ۱۹تاجنین داشتم ۳تومنم هزینه ی فریزشد.تعدادجنین زیادباشه هزینه ی فریز زیاد میشه.۳_۴تومن هم دارو شد که من اکثرا خارجی گرفتم اون موقع.دوبارسونو شدم هرکدوم۳۷۰ایناشد.ویزیت هم فک کنم۸۰اینا میشه