2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی زوده

من روز 11 بیبی چک زدم منفی بود به حدی حالم گرفته شد

امروز روز 13 دیگه آزمایش دادم هنوز جوابش نیومده دارم میمیرم از استرس ایشالله شما با خبر خوش بیای

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من روز 11 بیبی چک زدم منفی بود به حدی حالم گرفته شد امروز روز 13 دیگه آزمایش دادم هنوز جوابش نیومده ...

سلام عزيزم، دلداري و اميدواري خوبه ولي من روز 12 بي بي چک زدم و منفي بودم، رفتم آزمايش دادم و منفي بودم ولي چون از قبل آمادگي داشتم زياد ناراحت نشدم، انشالله شما مثبت بشي عزيزم

فدات عزیزم

امیدوارم خدا اینسری واست حسابی جبران کنه و بهت یه دوقلوی ناز بده عزیزم

واقعا ناراحت شدم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزيزم، دلداري و اميدواري خوبه ولي من روز 12 بي بي چک زدم و منفي بودم، رفتم آزمايش دادم و منفي ب ...

میدونم منفیه عزیزم، بهش دل خوش نکردم، دیروز گریه هامو کردم مجبورم باهاش کنار بیامو از اول شروع کنم 

به جای آمپولا و کبودی شکمم نگاه میکنم  بی اختیار اشکام میریزه

میدونم منفیه عزیزم، بهش دل خوش نکردم، دیروز گریه هامو کردم مجبورم باهاش کنار بیامو از اول شروع کنم&n ...

منم همينجوري بودم عزيزم، ولي وقتي منفي شدم گفتم حتما خدا برام صلاح ديده که يه وقت ديگه و يه بچه سالمتر بهم بده.

داروهام که انقدر زياده از اين جاي قرصا گرفتم، آمپول هم که نگووووو، تازه انوکساپارين هم به پروژسترون اضافه شده.

بازم توکلت بخدا باشه.

میدونم منفیه عزیزم، بهش دل خوش نکردم، دیروز گریه هامو کردم مجبورم باهاش کنار بیامو از اول شروع کنم&n ...

وای من شب انتقالم از درد پروژسترون ها گریه کردم دلم شکست گفتم خدا اینهمه راحت باردارمیشن نمیفهمن من هنوزنشده باید دردشو بکشم تا اخر دیکه باید چی بکشم

یا رب العالمین
سلام بچه ها، صبحتون بخیر الان زنگ زدم آزمایشگاه گفت جواب یکی از قل ها آماده شده. گفتم خوب چیه جواب. ...

سلام عزیزم همیشه به یاد کوچولوهات هستم و دعا میکنم ان شاءالله که خیره استرس نداشته باش و توکلت به خدا ان شاءالله که بهترین ها برات رقم بخوره.

امروزم بری پیش دکترت استرست کمتر میشه جواب همون یه قل بلا رو هم بگیر که مامانشو نگران کرده ببر چیزی نیست امید به خدا.

خدایا شکرت
منم همينجوري بودم عزيزم، ولي وقتي منفي شدم گفتم حتما خدا برام صلاح ديده که يه وقت ديگه و يه بچه سالم ...

مرسی عزیزم شما الان تو چه مرحله ای هستی 

وای من شب انتقالم از درد پروژسترون ها گریه کردم دلم شکست گفتم خدا اینهمه راحت باردارمیشن نمیفهمن من ...

حالا من 16 روزه دارم میزنم جز اون آمپول انکوسا هم میزنم تموم شکمم کبوده از دیشب به بازوم میزنم منفی شدن یه طرف درد آمپولا ادم و داغون میکنه