2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا جایی ک میدونم خداروشکر وضعیتش خوبه. چند وقت پیش رفتم داخل پیجش از دوتا بلایتی ک انتقال داد یه نی ...

اهان خداروشکر...اره تا اونجایی که اینجاهم گفت یکی از نینیاش موند براش خداحفظش کنه 

عزیز دل درد طبیعیه قبل پانکچر؟ روز دهمم 

عزیزم من سنگینی و نفخ و بی حالی داشتم. زیاد نمیتونستم راه برم خسته میشدم. هر کسی یک مدله بدن با بدن فرق میکنه گلم. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

دوستان من دوشنبه قبل پانکچر یه پرستار بی احتیاط متاسفانه رگمو پیدا نکرد و بارها سوزنو فرو کرد به عصب دستم! الان دستم گزگز میشه تو یه سری پوزیشنها و انگار برق ازش رد میشه! بگذریم که چهار بار روی دستمو سوراخ کردن و گفتن رگ پیدا نمیشه و کبودیش هنوز باقیه. خواستم بهتون بگم اگر احیانا رگتون پیدا نشد نزازین ادامه بده و بگید دکتر بیارند تا انجامش بده، وظیفشونه. متاسفانه من خودم باعثش شدم و فقط گریه می کردم آروم و اونها هم عین خیالشون نبود.  فقط امیدوارم دستم خوب بشه به مرور.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم من سنگینی و نفخ و بی حالی داشتم. زیاد نمیتونستم راه برم خسته میشدم. هر کسی یک مدله بدن با بدن ...

منظورم از درد همون تقریبا سنگینی نمیتونم راه برم زیاد نشستن راحت ترم بنظرت پیاده برم امپول بزنم یا پیاده روی خوب نیست تو این حال

نه جنین رو مینویسن فتال پل ...اول ساک تشکیل میشه بعد کیسه زرده بعد جنین ...فک کنم ساک رو نوشته ۳.۶می ...

نه عزیزم اون 3.6برای کیسه زرد هست اندازه ساک رو بند اول نوشته

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام عزیزم  خدا رو شکر که انتقال شما نتیجه داده 🌺🌺 ممنون میشم بفرمایین چند بار انتقال دادین ...

ممنون عزیزم .دو بار پانکچر شدم و انتقال دومم مثبت شد .روزی همه دوستان منتظر💕💕💕💕

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیز دلم همه چیز با خداست باور کن خود دکترها هم نمیدونن چه برسه به ما خیلیها بودن با dfi بالا بارد ...

مرسی عزیزم❤️❤️❤️، اره واقعا هرکدومشون یه حرفی میزنن، دیروز دکتر خودم می گفت تست dfi فقط پول هدر دادنه. منکه سر این تجربه بچه دارشدن به همه دکترا بی اعتماد شدم. ایشالا که خدا به هممون کمک کنه هرچه زودتر به نتیجه برسیم و از زیر دست این دکترا نجات پیدا کنیم.

حتما خوبه که تو دستگاه بلاست شدن مطمئن باش الان دارن اون تو خونه سازی میکنن باورت میشه من اصلا گرید ...

انشالله انشالله خدا بگم چيكارت نكنه الان ميزنم شبكه پويا😂

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم حالا سه قلو نشده . ایشالله دو قلو بشن برات . روحیتو ببر بالا   انرژی مثبت داشته باش ...

عزيزم ما امروز سه نفر باهم انتقال داشتيم اون دوتا سه تا جنين براشون انتقال داده شد براي من دوتا من ترسم از اين هستش كه نكنه اين دوتا هم كيفيت خوبي نداشته باشن والله خداوند يدونه بده برام كافيه بيشترشو نميخوام. فداتشم عزيزم 

خداياشكرت....❤️ 
نه عزیزم اون 3.6برای کیسه زرد هست اندازه ساک رو بند اول نوشته

عه پس خوبه عزیزم خداروشکر  اگه ساک بالای ۲۵میلی بشه وقلب دیده نشه زبونم لال میگن پوچه ولی برای شماتشکیل میشه حتما 

مبااااارکه عزیزم.منم روز۷زدم مثبت نشون داد.۳تاشم گرفته بود.فک کنم واسه شماهم ۳قلوه🤣

عزیزم میدونم علایم مال داروهاست اما چه علامتی اینسری داشتی که سری های پیش نداشتی که باعث شد روز 7 تست بزنی؟؟ من اصلا جراتشو ندارم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️