2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شما ای وی اف برای تعیین جنسیت انجام میدید تو چه مرحله ای هستین‌

سلام عزیزم . ما تشکیل پرونده انجام دادیم همسرم آزمایش داد که نیاز به دارو داره . خودمم باید پریود شم برم سونو و عکس رنکی و ...‌ که تو عید میفته و همه جا تعطیله . احتمالا اردیبهشت برم دنبال کارام 

شمام میخوای انجام بدی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم شما تعیین جنسیت انجام دادی ؟ دکترتون کی بود  ؟

سلام نه من فرزند اولم بود 

من مركز ابن سينا بودم دكتر طرازي دكتر اصليم بودن ولي روز اي يو اي مركز نبودن و دكتر كريمي عمل رو برام انجام دادن

بارداريم هم همون مركز ابن سينا زير نظر دكتر بلاش بودم

سلام نه من فرزند اولم بود  من مركز ابن سينا بودم دكتر طرازي دكتر اصليم بودن ولي روز اي يو اي م ...

انشالله خدا برات حفظش کنه و قدمش مبارک باشه 

من خداروشکر  یه دختر دارم رفتم ابن سینا واسه تعیین جنسیت که همسرم آزمایش داد مورفولوژی صفر و تحرکش کم بود . حالا داره دارو میخوره . نمیدونم درست میشه یا نه

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم . ما تشکیل پرونده انجام دادیم همسرم آزمایش داد که نیاز به دارو داره . خودمم باید پریود شم ...

من همه کارام رو کردم همسر منم واریکوسل داره ومورفولوژی فقط یک درصد هست پی جی دی هم کردم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
منم مثل شما کلا ۵کیلو اضاف کردم اما تو سونو وزنش خوب بود  منم وقتی دراز میکشم شکمم کج میشه&nbs ...

سلام عزیزم . خوبی ؟ نی نی خوبه ؟ پس من چرا انقدر اضافه کردم 😐 مولتی ویتامین میخوری ؟