2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچه ها ببخشید بعد منفی شدن حالا من همه قرصامو قطع کنم؟ آس آ ، فموبرا و کابرگولین و استرادیول و دوفاس ...

اگه کم کاری یا پرکاری تیروئید داشتی تا خوب شدن قرصتو اصلا قطع نکن و ادامه بده.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم انشالا خیره منم منتظر خبرای خوب تو هستم اگ یه قل از دست داده باشی انشالا ک بتات روز ب روز افزا ...

فدای تو هستی جان همچنین شما 

جسارت میکنم میگم اما تو روایات و احادیث اومده صلوات حضرت زهرا برای حفظ جنین خیلی تاثیر داره رو به قبله من میخونم به نیت شما هم میخونم 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 

آمین 

انشاالله خدا ۹ ماه جنینت رو برات نگه داره 🙏🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقباض بی درد رو که همه دارن چقد این ماماها ادمو میترسونن من هر بار به دکترم میگم شکمم سفت میشه در ط ...

اره بخدا انقدر استرس بهم وارد میکنه میگه شکمت که مثله سنگه بعدم هی فشار داد شکممو گفت یا وزنش کمه یا اب دورش کمه حالا نمیدونم چقدر حرفش درسته.  اره استراحتم ولی کمتر از قبل اخه دیگه خسته شدم از خوابیدن دنده هام درد میکنه به هر پهلو میخوابم بچه میوفته همون سمت انقدر برامده میشه که پوستم میخواد پاره بشه. اندازه شکمم کلا کوچیکه خودمم اصلا وزن اضافه نمبکنم از اول بارداری تا الان ۶/۵ کیلو اضافه کردم خدا کنه وزنش خوب باشه. شکمم از زیره سینه هام اومده جلو گرده تقریبا ولی وقتی دراز کشیدم بلند میشم کلا کجه کم کم صاف میشه

مرسی برای منم جذبه  ولی روش خط دوخت قلمبست وقتی عرق میکنم و چربیه شکم میفته روش میسوزه &nb ...

کرم نداده دکتر بزنی روش؟؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انقباض بی درد رو که همه دارن چقد این ماماها ادمو میترسونن من هر بار به دکترم میگم شکمم سفت میشه در ط ...

راستی چرا بیهوشی کامل نمیشی اگه از بی حسی وحشت داری؟ من از زایمان طبیعی میترسم . حالا ببین دکترت چی میگه اگه لگنت خوبه خوب طبیعی زایمان کن ولی زودتر ازش بپرس که اگه صلاح میدونه کم کم پیاده روی شروع کنی و پرولوتون هم قطع کنی که زایمانت انشالله راحت تر باشه

اره بخدا انقدر استرس بهم وارد میکنه میگه شکمت که مثله سنگه بعدم هی فشار داد شکممو گفت یا وزنش کمه یا ...

منم مثل شما کلا ۵کیلو اضاف کردم اما تو سونو وزنش خوب بود 

منم وقتی دراز میکشم شکمم کج میشه 

فقط زیر قفسه سینم خالیه باز چند روزه نگران این قضیم که چرا شکل شکمم اینجوریه 

من این مدت بیشتر زیز نظر دکترم بودم چون هر موقع از ماما مشورت گرفتم جز نگرانی چیز دیگه برام نداشته الانم که شکر خدا خطر رو رد کردی 

راستی چرا بیهوشی کامل نمیشی اگه از بی حسی وحشت داری؟ من از زایمان طبیعی میترسم . حالا ببین دکترت چی ...

اگه بیهوش کنن من از خدامه 

نمیدونم دوراهی سختی قرار گرفتم هم دلم طبیعی میخاد هم سزارین بازم ببینم دکترم چی میگه 

ممنون اره فردا دوباره زنگ میزنم ببینم چی میگن اگه جواب ندادن که سه شنبه باید برای انتقال برم میرم او ...

عه انتقالت فرش هست. بسلامتی خیر باشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻