2777
2789
عنوان

برنامه نویسی و درآمد رویایی

9 بازدید | 0 پست

برنامه نویسی یکی از حیطه های شغلی هست که هرکسی میتونه باهاش پولدار بشه و خیلیا اعتقاد دارند پردرامدترین شغل جهان برنامه نویسیه

تقریبا 90% پولدارترین افرادی که در مجله ی فوربس معرفی میشوند به طریقی از راه برنامه نویسی به ثروت خود رسیده اند یا برنامه نویسانی را استخدام کرده اند که کار آنها را انجام دهد. یعنی بدون دنیای برنامه نویسی رویای آنها محقق نمیشد.

برنامه نویسی به شاخه های مختلفی تقسیم بندی میشه که بصورت خلاصه بخش های مختلفش در لیست زیر هست : 

1 - برنامه نویسی وب

2 - برنامه نویسی اپ موبایل

3 - بازی سازی

4- هوش مصنوعی 

5 - رباتیک و میکروپروسسور

6 - برنامه نویسی نرم افزار دسکتاپی

7 - هک و امنیت

8 - برنامه نویسی شبکه

برنامه نویسان با استفاده از یک یا چند زبان برنامه نویسی و چندین ابزار مختلف که کمک کننده هست یک ایده ای را اجرایی میکنند. که در نهایت منجر به خلق یک فروشگاه اینترنتی یا یک گیم یا یک اپلیکیشن کاربردی و ... میشود. تقریبا هرچیزی که در دنیای اینترنت گوشی موبایل کامپیوتر و ... استفاده میکنید توسط برنامه نویسان خلق شده است.

حقوق برنامه نویسی یک چیز ثابتی نیست و هر برنامه نویسی که صاحب ایده باشد و از مهارتش در دنیای اینترنت استفاده کند قطعا میتواند میلیاردها تومان پول کسب کند اما به شرط تمرکز و بروزرسانی ...

برای برنامه نویس شدن نیاز نیست حتما رشته ی کامپیوتر خونده باشید خیلی از برنامه نویسان از جمله خودم از رشته های دیگری وارد این حوزه شده اند ( من دیپلم ریاضی دارم و دانشگاه نرفتم ولی برنامه نویس ارشد وب هستم )

دورکاری یکی از مزیت های برنامه نویسی هست .شما نیاز نیست تجربه کاری کسب کنید نیازی نیست حتما مدرک بگیرید سیستم های کسب درامد و مارکت هایی هستند که در اختیار هرکسی قرار گرفته اند برای نمونه : 

1 - برنامه نویسان وب به راحتی میتوانند قالب وردپرسی نوشته و در ژاکت و راست چین بفروشند

2 - برنامه نویسان و بازیسازان موبایل میتوانند در مارکت کافه بازار فعالیت کرده و به میلیاردها درامد برسند

3 - سایت جدید تاسیس کنید مطالب بروز بنویسید از بازدیدی که جذب میکنید میتوانید هزینه ی تبلیغات کسب کنید 

و خیلی ایده های دیگر ...

راه دیگر جمع کردن رزومه و نوشتن نمونه کار هست و از این طریق پروژه های برنامه نویسی به شما داده میشود

و راه دیگری استخدام  در شرکت های استارتاپی یا برنامه نویسی هست ....

اگر سوالی درباره ی شروع برنامه نویسی یا تقویت خود دارید میتونید در این تاپیک یا ایدی من در تله گرام بپرسید ...

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi