2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
چند تا تخمک داشتین شما؟ به من گفتن شونزده تا

من ١٩ تا، كه ١٨ تاش بالغ بودن

فك كنم هايپر بودي عزيزم، ١٦ تا هم هايپر محسوب ميشه. خيلي كاراي سنگين نكن، اطراف لگن و تخمدان آب هست الان، ممكنه باعث بشه تخمدان پيچ بخوره، خيلي با احتياط كار كن

دكترم به من گفت فكر كن جنين برات انتقال داديم خيلي احتياط كن. 

دوغ بخور و سفيده تخم مرغ و مرغ آبپز و جوجه كباب و پنير و بيسكوييت شور مثل ترد. 

براي من پودر پروتئين هم نوشته بود.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من امروز 12انتقالم صبح بی بی چک زدم منفی شد حالم خیلی بده کسی تجربه اینچنینی داره. فقطدا ...

سلام عزيزم بي بي چك نزن، آزمايش بده انشاالله مثبتي

آخه گريه چرا؟ هنوز كه چيزي معلوم نيست، الان داري خودتو جنين هاتو اذيت ميكني

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من ١٩ تا، كه ١٨ تاش بالغ بودن فك كنم هايپر بودي عزيزم، ١٦ تا هم هايپر محسوب ميشه. خيلي كاراي سنگين ...

خداروشکر. آخه امشب این قرص رو خوردم یهو ترشح کردم. ترسیدم تخمک ها آزاد شده باشه آخه به جای یکی دو تا خوردم. الان ماما گفت اشکال نداره. نه عزیرم جون کار سنگین ندارم. یک سره افتادم❤️ممنون گلم از راهنماییت🌷🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
حجم پریودی بعد پانکچر کم میشه ؟الان پریودی دومم ولی خیلی کم شده من پریودیم ۴روز ۲روز خون ریزی بقیش ل ...

من بعد از هيسترو و خراش اينجوري شد، دكتر گفت بالاخره رحم دست كاري ميشه طبيعيه. ولي ايندفعه بعد از منفي شدن انتقالم خونريزيم خوب بود. حالا سه شنبه وقت گرفتم برم ببينم چه خبره. 

خداروشکر. آخه امشب این قرص رو خوردم یهو ترشح کردم. ترسیدم تخمک ها آزاد شده باشه آخه به جای یکی دو تا ...

مگه پانكچر نكردي؟ 

خواهش ميكنم عزيزم، در حد تجربه اميدوارم كمك كرده باشم🌸

من تی پی او مثبت و خیلی بالاهست یک بار هم انتقال دادم منفی شد خیلی نگرانم

فمن ذا الذی ادعوه فیستجیب لی...پس کیست که او را بخوانم تا مرا اجابت کند؟ یا الله یا الله یا الله
ممنون عزیزم   منم هنوز به آز امیدوارم  . انتقال اولم بود 2تا جنین برام گذاشته بود .

انشالله آزمایشت با یه بتای خوب میای خوشحالمون میکنی استرس نداشته باش چون ناراحتی هیچی رو درست نمیکنه❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤