2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام اره تازه اومدم ازشانسم امروزهم دکترم بهشتی جلسه داشت دیر اومد۱۲ عمل شدم من توسونوهام ۱۱ ۱۲ تافو ...

مباركه به سلامتي،منم ديروز پانكچر شدم ولي شكمم سفت شده انگاري ادم نفخ شديد ميكنه اونجوري سفت شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامت باشی اره گفتن فرش ۳روزه ولی خوب بستگی داره رشدشون چجورباشه

به سلامتی. ایشالله مامان بشی ایندفعه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دفعه پیش همینطوری شدم یهو کلی ترشح اومد ازم. خیلی حرص خوردم و فکر کردم آزاد شدن فولیکولها . ولی بعد ...

خب خداروشکر. ممنونم عزیزم🌷 انشالله پانکچرت با موفقیت انجام بشه گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خانما امپول پروژسترون را بخوام بدم شوهرم بزنه چجوری بزنیم هرکی بلده توضیح بده

منم به شوهرم یاد دادم برام امشب زد

ببین امپولو باز کن و بهم وصل کن با کاغذش شیشه رو بشکون که دستت زخم نشه

امپول و بکش

بعد هواگیری کن

اگه یه قیمت باس ن و به چهار قسمت از وسط تقسیم کنی شما قسمت بالا و بیرونی باس ن و انتخاب کن

بعد مثل خود کار دست بگیر و عمودی سرنگ رو دست بگیر

اون قسمتی که میخوای بزنی رو با انگشت شصت و اشاره دست چپت باز کن و امپول رو به صورت عمودی نه خیلی چکشی و نه خیلی آروم وارد کن تا ته بعد با شصتی که امپول دستته خیلی خیلی اروم امپولو تزریق کن

انقدر سخت توضیح دادم میدونم نفهمیدی😰

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه عزیزم روزی یکی بعد عملم باید بخوری فکر کنم به منم ۸ تا داد سه روز قبل عمل وبقیشم بعد عمل ساعتش مه ...

دو تا با هم نیم میشه. دو تا رو خوردم. زیاده؟آخه سه تا بسته نوشته فک کردم دو تا رو باید بخورم😑 آخه جواب ندادن بچه ها رفتم تو مقالات نگاه کردم نوشته بود از دوز نیم به بالا میدن واسه سیکل. منم دو تا دیدم نیمه و سه بسته داده دو تا رو با هم خوردم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خانوما خواهش میکنم اگه همچین قرصی مصرف کردین راهنماییم کنیدقرص کابرگولین بهم دادن گفتن از امروز تا س ...

دکتر مگه نگفته بهتون؟ من برا پرولاکتینم داده بود هفته ای ی روز نصفشو. ولی بعد پانکچر چون هایپر شدم روزی یه دونه بود که من اشتباه متوجه شدم و همون هفته ای ی دونه رو خوردم.

منظورم اینه که مورد ب مورد فرق داره احتمالا. حتما بپرس از دکترت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستاي خوبم من شنبه هفته پيش زايمان كردم اميدوارم همگي طعم شيرين مادر شدن رو هر چه زودتر بچشي ...

خواهری‌میشه‌برامنم‌بخونی

اسمم‌ناهید‌هس..فاطمه‌زهرا‌ضامنم‌بشه‌براباردوم‌مادربشم

ممنونتم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
شكمم احساس ميكنم باد كرده،و سفت شده،شما كي خوب شدي؟

من هنوز یکم هست بهم گفتن خیلی رعایت کنم تخمکام زیاده بوده.فعلا دوغ گرفتم شورش کردم میخورم.

من انگاری قسمت معده م دست میزنم از تو سفته.شکمم هم یکمی بزرگ شده ولی چون بمروز بود نفهمیدم 

یا رب العالمین