2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

خانوما خواهش میکنم اگه همچین قرصی مصرف کردین راهنماییم کنیدقرص کابرگولین بهم دادن گفتن از امروز تا سه شنبه که عمل دارم بخورم. الان دیدم سه تا بسته است و تو هر بسته دوتا هست. دو تا رو همزمان بخورم؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان، درد  تخمدان ها روز قبل پانکچر طبیعیه؟

عزیز من درد ندارم ولی زیر شکمم باد کرده و گه گاه ترشح دارم. یه وقتایی هم ناجور بی حال میشم

بله از سه شنبه روزی ۴۵۰ واحد دارو زدم😐 حتی دیشب هم با امپول اوویترل سینال اف زدم

واسه افزایش سایز فولیکول داده بهت. گناهی ما زنا واقعا. من که استامینوفن نمیخوردم الان دنیایی دارو میخورم و امپول میزنم😣 ولی فک کنم این درد به خاطر آمپول آزاد سازی هستش

عزیزم هممون همین حس و داریم ناراحتیم ولی چیکار میشه کرد باید همه ی تلاشمونو کنیم انشالله هرچه زودتر ...

خدا رو شکر پریود شدم دوشنبه میرم دکتر بیفتم تو سیکل انتقال توکل بخدا خودش دلمون شاد کنه 

دوستای گلم من امشب شب تخمک گذاری عادیمه. الان دیدم یهو یه عالمه ترشح سفید رنگ ازم خارج شد. یعنی ممکنه تخمک ها ازاد شده باشن؟