2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
عزیزم استراحت کن استرس نداشته باش قطع میشه من یه ماهه خونریزی دارم خونریزی که چه عرض کنم چند بار شدی ...

عزیزم مامان دوقلوها خدا رو شکر که بهتری

یادته منم گفتم بچسب به بیمارستان نزار مرخصت کنن خیلی کار خوبی کاری زیاد موندی انشالا دیگه ۹ماه میچسبن به دلت

فقط راهت دوره هی به مطب رفت و آمد نکن ماشین خیلی برای خونریزیت بده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسي مهربونم جواب بدادي،يه سوال،اينكه زير دلت درد ميكرد و فشار اومد رو قفسه سينت رفتي دكتر يا خود بخ ...

فدات گلم اره منم شكمم سفت شده بود نه خود به خود خوب شد بعداز پريود نه كلا دوتا قرص داده بود بخدا يادم نيست اسمشون😞

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستاي خوبم من شنبه هفته پيش زايمان كردم اميدوارم همگي طعم شيرين مادر شدن رو هر چه زودتر بچشي ...

سلام عزيزم مبارك باشه، انشاالله تنش سالم باشه🌸 خيلي التماس دعا عزيزم♥️ من نيلوفرم انشاالله با دعاي شما خدا به ما هم نگاهي كنه🙏🏻

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
❌ميشه لطفا جواب بدين.❌ من ديروز پانكچر شدم،تا كي زير دلم ميخواد تير بكشه ،اكثرا زير دلم خوبه ولي بع ...

عزیزم انشاءالله که شکمت آب نمیاره، برای همه که آب نمیاره نگران نباش، من که شکمم آب آورد شکمم خیلی سفت شد، سرگیجه و تهوع داشتم، شکمم اندازه یه زن هفت ماهه بزرگ شد و آنقدر احساس سیری می کردم که نمی تونستم بیشتر از یکی دو قاشق غذا بخورم، آمپول انوکسا و اورگالوتران یا قرص کابرلین بهت ندادن بعد از تخمک کشی؟ اینا بعد از عمل به مرور از عوارض هایپری کم می کنه و رفع میشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستاي خوبم من شنبه هفته پيش زايمان كردم اميدوارم همگي طعم شيرين مادر شدن رو هر چه زودتر بچشي ...

عزیزم تبریک میگم، قدم نو رسیده مبارک، التماس دعا دارم    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
@زینبی_بابا    سلام عزیزم خوبی؟گلپسرت خوبه؟من یه راهنمایی ازت میخام ...من برا تعیین جنسی ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم اگر ضخامت خوب بوده دلیل منفی شدن احتمالا از نوع سیکل نیست 

اما اینکه سیکل بلند رو هم حتما پیشنهاد میدم انجام بدی 

دکتر هم عزیزم من شناختی روی هیچ کدوم ندارم 🙈 🙈 🙈 

لبنیات که خوب میخورم   ماهی هم یکبار در هفته فقط به اصرار شوهرم چون از هفته دهم دیگه از م ...

عزیزم آزمایشت کامل نیست، کشت رو با چند تا آنتی بیوتیک انجام ندادن 🤔🤔🤔🤔 

همون آنتی بیوتیک قبلی رو ادامه بده عزیزم 

امگا 3 هم یکی در هفته بخور 

اوه اوه مراقب اضافه وزن باش، ریسک فشار خون داره 

نمک هم حذف کن کامل

سلام عزیزم زینبی جون من دو شنبه پانکچرمه. دیروز خیلی پیاده روی کردمو و سطح شیبدار رو به بالا مثل کو ...

سلام عزیزم نه خیالت راحت، فقط از الان به بعد مراقب باش و حرکات تند و تیز نکن 

جارو هم نکش خونه رو 

عزیزم انشاءالله که شکمت آب نمیاره، برای همه که آب نمیاره نگران نباش، من که شکمم آب آورد شکمم خیلی سف ...

مرسي عزيز دلم،چند روز بعد فهميدي شكمت اب اورد،؟چرا بهم قرص كابرلين و امپول سيتروتايد داده و مسكن

دوستان شما میدونید ازمایش pcrرو کجا میگیرن که از بینی نباشه؟!

دفعه قبل از بینی دادم خیلی سخت بود ولی تو بیمارستان اکثرشون فقط از حلق بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
انشالله به سلامتی اندفعه برای عید مامان شدیم  خدایا اندفعه جنین هامون بچسبه به دلمون و سالم به ...

آزمایش pcrدادی؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚