2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684419 پست
چندتا انتقال دادی چندتا مونده؟

دوتا فرش انتقال دادم ،۴ تا مونده 

سومین پانکچرم هست ،اصلا دیگه توان ادامه دادن ندارم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اگه درد نداری نگران نباش اب نیاورده ولی برو سونو بده خیالت راحتشه

نه درد ندارم فقط خیلی صدا میده پریودم نشدم دیگه انتقالم میفتع واسه بعد تعطیلات.خیلی بی قرارم افسرده شدم امیدوارم این روزا تموم بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم مرسی به یادمی یکشنبه میرم دیروزو امروز بی بی چک زدم با قاطعیت منفی بود میونم منفیه شکر خد ...

عزیزم شما مریض دکتر انصاری پور هستی برات فریز انتقال داد یا فرش بعد پی جی دی هم کردید یا نه من کلا یه جنین دارم با انصاری پور برام فریز کردن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
برام خیلی راحت تر بود قبول کردنش با بی بی وسوسه شدم ولی دیگه قسمت نبوده انشالله شما وبقیه ی دوستان ع ...

عزيزم انشاالله آزمايشت مثبت باشه🌸 آفرين قوي باش و بسپار به خدا، صد درصد توي قشنگترين و بهترين زمان هممون مامان ميشيم😍 

كي آزمايش بايد بدي؟ 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه درد ندارم فقط خیلی صدا میده پریودم نشدم دیگه انتقالم میفتع واسه بعد تعطیلات.خیلی بی قرارم افسرده ...

عزیزم نگران نباش حتما خیرتی بوده تا چشم به هم بزنی میری انتقال 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من ۳۶ سالمه، ذخیرم ۰/۱  اردیبهشت باردار شدم، تا ۲۷ هفته هم رفتم ولی دچار زایمان زودرس شدم و دخ ...

ییار ivf كنيد با دارو هاي خارجي ببينيد چند تا تخمك ميديد بعد اگه جواب نداد بريد براي اهدائي

❌ميشه لطفا جواب بدين.❌

من ديروز پانكچر شدم،تا كي زير دلم ميخواد تير بكشه ،اكثرا زير دلم خوبه ولي بعضي وقت ها يهو تير ميكشه.كي ميخواد عادي بشه؟

به من گفت ،تا اخر پريود نزديكي نداشته باشي و ورزش نكني،گفتم هايپر شدم ،گفت اره ،(من توي ابن سينا هايپر شده بودم و بعدعمل خالم خيلي بد بود و هر روز ٣تا سرم ميزدم ،)گفتم سرم ميدين ،گفت نه لازم نيست همين كه اينجا زديم كافيه.

ولي من از اب آوردن شكم ميترسم،علائمش چيه و كي اتفاق ميوفته،؟

سلام من چهارروزه انتقال انجام دادم امروز برای کاری نیم ساعت رفتیم بیرون من داخل ماشین بودم به جا ماشین افتاد داخل یه چاله که شکمم بالاپایین رفت خیلی استرس گرفتم بنظرتون ممکنه صدمه بزنه به جنین یا روند لانه گزینی؟

خانوما کیا بعد از اینکه انتقالشون مثبت شد لکه بینی داشتن؟لکه بینی دارم و خیلی نگرانم😔اگر تجربه ای د ...

عزیزم استراحت کن استرس نداشته باش قطع میشه من یه ماهه خونریزی دارم خونریزی که چه عرض کنم چند بار شدید ده برابر پریودی خونم زیر خون موند با لخته های اندازه مشت دست ۹ روزم بیمارستان بودم خدا خواست و نی نیام سالمن توکل با خدا فقط خودم خیلی عذاب کشیدمو و دارم‌میکشم ناشکری نمیکنم بازم هزار مرتبه شکر که مامان شدم😊

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕