2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
مامان ماهك جان ايشاله به سلامت زايمان كني واسه همه مون دعا كن، منم بالاخره امروز  امپولامو شروع ...

سلامت باشی حتما به یاد همتونم نه والا ما چیزی رعایت نکردیم ویتامین سی می دونم برای مرد خیلی خوبه مولتی ویتامین شوهرت بخوره 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خانوما کیا بعد از اینکه انتقالشون مثبت شد لکه بینی داشتن؟لکه بینی دارم و خیلی نگرانم😔اگر تجربه ای د ...

من تجربه شو نداشتم اما از اول این تاپیک و خوندم تا به اینجا اکثر مامانا این مشکل و داشتن که با استراحت مطلق و اضافه کردن شیاف این مشکلشون برطرف شده

فقط استرس نداشته باش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما کیا بعد از اینکه انتقالشون مثبت شد لکه بینی داشتن؟لکه بینی دارم و خیلی نگرانم😔اگر تجربه ای د ...

عزیزم من تا۱۱هفته لک بینی داشتم.خیلیا سه ماهه ی اول لک بینی دارن.نگران نباش.به دکترت بگو احتمالا اسپرین یاانوکسا داشته باشی کم کنه.مخصوصا تو دوقلویی و۳قلویی بیشتر دیده میشه

انشالا جواب بگیری گلم. با انرژی مثبت برو جلو عزیزم.☺ دو ماه پیش دومین انتقالم منفی شد. منتظرم پری س ...

توکل به خدا انشالله سال جدید سال ما چشم انتظاراباشه ‌

خدا انتظارمون روتموم کنه🙏❤️❤️

حتما دعامیکنم اگه لایق باشم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
خدا رو شكر ، كي بود دكترتون ؟

دکتر مهرا کتابی بیمارستان مهر

من خیلی اصرار به هیسترو داشتم اما ایشون گفتن ضروری ببینم انجام میدم که ندادن 

حالا هم تقریبا چهار هفته ام استرس‌های اوایل تا ببینیم خدا چی میخواد

منم بعد از مثبت شدن داشتم البته کم ولی چون بی تجربه بودم ترسیدم و متاسفانه پاشدم نصف شب رفتم بیمارستان و سونو و.....فقط استرس خودم و همسرم رو زیاد کردم

اصلا نمیدونم چی درسته و چی غلط ،رویان انتقال دو مرحله ای انجام میده ،اینجوری ۳ روزه هم میتونی انتقال ...

من نمیدونستم مام فقط بلاست انتقال میده! 

پس این همه بچه های تاپیک با انتقال سه روزه مثبت میشن هیچ کدوم مرکزشون مام نبوده! 

بنظرم جنین هات رو بلاست نکن. 

فکرنمیکنم خیلی مهم باشه ک دکترای رویان انتقال بدن یا دکتر نصر. هر دو خوبن و همونطور ک بهت گفتم اون خانوم چهار بار رویان مثبت شده بوده. یعنی انتقال هاش مشکلی نداشته. الان فقط بخاطر سرم ivig داره میره عارفی. چون می گفت با وجود مشکل خودایمنی رویان هیچوقت سرم نمیده.

آره منم با تو موافقم. نمیشه گفت لقاح جنیناش مشکل داره. ولی با توجه ب صحبتهای بچه ها حس میکنم دکتر عارفی برای آماده سازی رحم و تجویز دارو دکتر خوبیه. یکی دیگه از بچه ها ک جنیناشو برده بود پیش دکتر عارفی و باردار شد میگفت عارفی مشکل رحمم رو تشخیص داد. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چند سالتونه ؟ ذخيره تون چنده ؟ و مشكل ايمني يعني چي؟ ايمني بدنتون بالاس؟

من ۳۶ سالمه، ذخیرم ۰/۱ 

اردیبهشت باردار شدم، تا ۲۷ هفته هم رفتم ولی دچار زایمان زودرس شدم و دخترم نموند  

اکه مونده بود الان وضعم این نبود  

منم اینجور فکر میکنم‌که ممکنه‌گاهی لقاح خوب نباشه چون مثلا تو مرکز ناباروری اصفهان دکتر نصر خیلی معر ...

برای مرکز اصفهان بله چیزی ک میگی ممکنه پیش بیاد ولی رویان کارش درسته.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻