پولشو لازم داشتم شوهرمم خبر نداره . اما واسم مهم نیست ، من کلی طلا داشتم که واسه خونه خریدن فروختم ، مادر شوهر و خواهرشوهرمم یخورده طلا به شوهرم دادن که بفروشه پولشو برداره واسه خرید خونه . اما وقتی دیدمو فهمیدم که داره آروم آروم پول اونا رو میده ولی واسه من به روی خودش هم نمیاره بی معرفت . منم حلقمو فروختم با پولش حال کردم. تعهد به تیکه آهن نیست .فکر میکنم حلقمم تو طلاهایی بود که واسه خونه فروختم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزمخب شما ب شوهرت نزدیک تری تااونا باید اول پول اونا روپس بده دیگ چون خونه واسه شمادوتاست پس میشه جززندگی مشترکتون بعدواسه شمامیخرید کار اشتباهی کردی مطمن باش سرکاری ک کردید دلخوری پیش میاداگمیتونی فردابروپس بگیر
من که اصلا به فکر جایگزینشم نیستم چون نمیتونم جایگزین کنم طلا فروشه همچین میگفت نفروشید حیفه . گفتم فضولیش بتو نیومده حیف خودمم که دلم میخواد با این پول حال کنم گور پدر مال دنیا .
منم طلاها مو برا خرید ماشین فروختم و یه مقداری هم پول از مادرش گرفت ولی من خودمم موافقم اول پول مامانشو پس بدیم که ماهانه داریم کنار میذاریم چون ماشین برا منم هست ولی مامانش لطف کرده پول داده