2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم مرسی به یادمی یکشنبه میرم دیروزو امروز بی بی چک زدم با قاطعیت منفی بود میونم منفیه شکر خد ...

ماشاالله به اراده شما.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم، منم کلا ۶ تا فولیکول دارم😢😢😢که چهار تاشون اندازه ده بودن، دیگه نمیدونم از این چهارتا ...

انشالله به خوبی پیش بره برات و همه شون جنین بشن🧡

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مرسی عزیزم خودم راحت قبول کردم اما شوهرم واقعا داغونه خدا به دلش ارامش بده 

حق داره گلم. غیر از اسیب جسمی و روحی که به آدم وارد میشه،هزینه اش هم کم نیست والا.

من دو بار پانکچر و دوبار انتقال منفی داشتم. الانم هیچی جنین ندارم باید از اول شروع کنم. حداقل حدود ۵۰ میلیون تا الان هزینه کردم. بابت دارو و سونو و عمل و هیسترو و .. .

حالا باز نقطه سر خط از صفر باید شروع کنم.🤐

بچه ها سلام من میخوام از طریق ابن سینا برای تخمک اهدایی اقدام کنم (دیگه مجبورم بپذیرم، سنمم بالا رف ...

چند سالتونه ؟ ذخيره تون چنده ؟ و مشكل ايمني يعني چي؟ ايمني بدنتون بالاس؟

مرسی عزیزممم ایشالا سلامت میان بغلت چشم حتمااا😘😘

مامان ماهك جان ايشاله به سلامت زايمان كني واسه همه مون دعا كن، منم بالاخره امروز  امپولامو شروع كردم ما تو سيكل پانكچر خودت وهمسرت جيا ميخوردين براي بيشتر شدن جنين پسر تغذيه همسرم مهمه؟گرمي واينا بهش بدم بخوره