2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مال من با مصرف یه قرص لووتیروکسین ۵۰ از ۵/۵در عرض یه هفته شد ۳/۵. بعدش شد ۰/۶که دکتر قرصم و قطع کرد.

خوب پس سریع میاد پایین خداروشکر 

ممنون عزیزم یه دنیا ممنون❤️😘

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم....سیکل نچرال اصلا دارو نمیدن؟

چرا دارو میدن اما استرادیول نداری. من انتقال دومم سیکل نچرال داشتم . اول لتروزول دادن که ۵ تا بود فکر کنم از روز سوم مصرف کردم تموم شد بعد سونو شدم فولیکول خوب داشتم و ضخامتم هم خوب بود امپول ازادسازی دادن چند روز بعدش هم انتقال. البته پروژسترون هم داری . برا بعضی ها علاوه بر لتروزل hmg هم میدن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام عزیزم زینبی جون من دو شنبه پانکچرمه. دیروز خیلی پیاده روی کردمو و سطح شیبدار رو به بالا مثل کو ...

من جواب سوالت رو نمیدونم اما خودم تو دوران پانکچرم خیلی پیاده روی داشتم ۱۶ تخمک هم داشتم که ۱۱ تاش بالغ بودن. برا من که تاثیر بد نداشت یا من این طور فکر میکنم. ولی میگن نباید پیاده روی داشته باشی تو این دوران. نمیدونم چرا 

سلام عزیزم زینبی جون من دو شنبه پانکچرمه. دیروز خیلی پیاده روی کردمو و سطح شیبدار رو به بالا مثل کو ...

سلام. منم روزی نیم ساعت پیاده روی میکنم مگه بده عزیزم؟ ماما بهم گفت خیلی خوبه و تاثیر داروت رو زیاد میکنه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نه عزيزم پوليپ رحم مانع لانه گزيني ميشه كه بايد با هيستروسكپي برداشته بشه

آهان ،ممنون 😊

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
هر گونه زائده ي خارجي هر چند كوچك باعث شكست لانه گزيني ميشه پس اين امپولهاي زولادكس را قبل از انتقال ...

من این امپول رو نمیدونم چیه 

ولی به نظرتون پزشک متخصص اگر به این گفته شما یقین داشت انتقال میداد؟

من جواب سوالت رو نمیدونم اما خودم تو دوران پانکچرم خیلی پیاده روی داشتم ۱۶ تخمک هم داشتم که ۱۱ تاش ب ...

حالا من شنیدم پیاده روی خوبه، خودمم این مدت هر روز رفتم پیاده روی، منتها دیروز رفتیم کوه در حد یک ایستگاه نه زیاد. اونموقع بهم فشار نیومد ولی چون بی علامت شدم یهو دچار شک شدم.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام. منم روزی نیم ساعت پیاده روی میکنم مگه بده عزیزم؟ ماما بهم گفت خیلی خوبه و تاثیر داروت رو زیاد ...

نه پیاده روی سبک خیلیم خوبه اتفاقا. من چون کوهپیمایی کردم دیروز و بی علامت شدم یهو اینو مطرح کردم.  البته کلا فولیکولهام زیاد هم نبود که هایپر باشم، ولی حالت حساسیت در تخمدانهام داشتم قبل کوه، الان انگار نه انگار اینهمه آمپول می زنم. خداکنه تاثیر معکوس نداشته باشه برام

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
قربونت گفتم که نگران نباش گلم.امیدوارم انتقالت مثبت بشه.😍

انشالله اینباربارپنجم ولی سپردم به خدا

انشالله شما هم به حاجت دلت برسی مهربون❤️❤️❤️

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
نه پیاده روی سبک خیلیم خوبه اتفاقا. من چون کوهپیمایی کردم دیروز و بی علامت شدم یهو اینو مطرح کردم. & ...

نگران نباش. منکه کلا دوران پانکچرم بی علامت بودم. هیچ ترشح و دردی نداشتم . ان شاالله تخمکای با کیفیتی داری

عزیزم من اندومتریوز دارم حتی اگه هایپر نشم دکتر گفته دو ماه باید امپول دکا بزنم 

سلام مهگل امپول hmgزيرجلدي بازو هم ميشه زد؟ من رفتم تزريقات بازو برام زِد زير جلدي سينال اف هم دورناف