2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره پریود بشم برم دکتر سونو کنه ببینم این صدا عجیب شکمم واسه چیه صدا ترکیدن میده صدا اب ...خیلی ترسی ...

اگه درد نداری نگران نباش اب نیاورده ولی برو سونو بده خیالت راحتشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بانو تمام چیزایی ک گفتی را رفتم گرفتم کیوتن ژل بروکلی ....ان شالله ک بهترین نتیجه را بده ...ممن ...

خداروشکر عزیزم

انشاالله بهترین نتیجه رو بگیری و دست خالی برنگردی

دوست من باهمینایی که گفتم بدون استفاده از هیچ داروی ivf.   هفده تا تخمک داشت که دکتر بهش گفت حیف و بیا پانکچرت کنم و ۱۲تا جنین برلش تشکیل شد

شوهرش هم مورفو و حرکتA صفر بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم مرسی به یادمی یکشنبه میرم دیروزو امروز بی بی چک زدم با قاطعیت منفی بود میونم منفیه شکر خد ...

پروانه جان حتما حکمت خداس . دوباره با دکتر انصاری شروع میکنی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
خانوما کیا بعد از اینکه انتقالشون مثبت شد لکه بینی داشتن؟لکه بینی دارم و خیلی نگرانم😔اگر تجربه ای د ...

منم تا هفته ۱۱ داشتم عزیزم . بخاطر هماتوم و انوکسا بود . انوکسارو قطع کردم خوب شدم

خانوما کیا بعد از اینکه انتقالشون مثبت شد لکه بینی داشتن؟لکه بینی دارم و خیلی نگرانم😔اگر تجربه ای د ...

عزیزم نگران نباش منم ۴روز بعد انتقال لکه بینی شروع شد شکر خدا مثبت بود 

من نمیدونستم مام فقط بلاست انتقال میده!  پس این همه بچه های تاپیک با انتقال سه روزه مثبت میشن ...

از دکتر علیرضایی پرسیدم .گفت اگر به بلاست نرسند و جنین شناس تایید نکنه ،انتقال انجام نمیشه ،آره رویان از طرفی خوبه چون دو مرحله انجام میده ولی خوب من اگر بخوام یه دونه سه روزه انتقال بدم ،میمونه ۳ جنین که برای بلاست کردن کم هستن ، 

ای کاش فرش انتقال نمیدادم  😥 الکی دو جنین از دست دادم 

آخه میگن شانس انتقال فرش خیلی کمه

رویان واقعا شلوغه و همش میترسم کم کاری کنند

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستای گلم خوبین؟ وای دیونه شدم توی سیکل انتقالم امروز روز9هستم همچنان پریوددارم اماشدتش کمه ود ...

عزیزم‌نباید استرس داشته باشی کل هورمونها رو قاطی می کنه

خدایا شکرت
مرسی عزیزم خودم راحت قبول کردم اما شوهرم واقعا داغونه خدا به دلش ارامش بده 

پروانه جون خیلی ناراحت شدم ...نمیدونم چرا مطمان بودم مثبت میشی 😔دوباره میری پیش انصاریپور؟میبینی اصلن به دکتر ربط نداره خدا باید بخاااد

سلام جنين سه روزه شانس مثبت شدنش بيشتره يا بلاست؟

سلام ،جنین بلاست شانسش بیشتره گلم ،بعضی دکترها نظرشون اینه جنینی که در آزمایشگاه بلاست نشه در رحم هم رشد نمیکنه ولی بعضی ها معتقدن شرایط رحم با آزمایشگاه فرق داره و ممکنه جنین در رحم رشد کنه ولی در محیط آزمایشگاه از بین بره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...