2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما امپولایی که بعد انتقال باید زد اوناهم یخچالی هستن؟

نه عزیزم، هم انوکسا و هم پروژسترون روشون نوشته زیر 25 درجه نگداری بشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خانما من فرداصبح پانکچر دارم برامون دعاکنید ایندفعه جنین هامون خوب باشن

ایشالله کلی جنین برات تشکیل میشه عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم مرسی به یادمی یکشنبه میرم دیروزو امروز بی بی چک زدم با قاطعیت منفی بود میونم منفیه شکر خد ...

آخه چرا بی بی زدی. 😐کاش یه دفعه میرفتی آز می دادی.

امیدوارم واست معجزه بشه و آزت مثبت شه.👌

قوربونت عزیزمممم مرسی ایشالا قسمت همتون 🤗🤗

مامان ماهک فردا ما منتظرا رو یادت نره

ایشالله به سلامتی به دنیا بیاری پسر نازتو

مامان ماهک جون به سلامتی گل پسرتو بغل کنی😘😘😍😍 بره منم دعا کن نی نیام سالم و به موقع بیان بغلم🤗

مرسی عزیزممم ایشالا سلامت میان بغلت چشم حتمااا😘😘

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم مرسی به یادمی یکشنبه میرم دیروزو امروز بی بی چک زدم با قاطعیت منفی بود میونم منفیه شکر خد ...

ای وااای چقد ناراحت شدم عزیزم ولی خوشا به این همه آرامش و ایمان قوی

کاش ما هم بتونیم مثل تو قوی باشیم

یعنی دمای خونه زیر ۲۵ هست؟

ما آشپزخونمون شوفاژ نداره من گذاشتم اونجا تو کشو

تو کشو یا کابینت جایی که دور از شوفاژ یا بخاری باشه اوکی هستش من از داروخونه پرسیدم اینو گفت

دوستان تویه تاپیکی خوندم یه خانمه باردارنمیشده ازایت الله بهجت میپرسه چیکارکنم بارداربشم.ایشون بهش م ...

عزیزم من و همسرم داریم میفرستیم. فقط اینکه خیلی زیاده دو تامون با هم میشه صد هزار تا درسته؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
آخه چرا بی بی زدی. 😐کاش یه دفعه میرفتی آز می دادی. امیدوارم واست معجزه بشه و آزت مثبت شه.👌

برام خیلی راحت تر بود قبول کردنش با بی بی وسوسه شدم ولی دیگه قسمت نبوده انشالله شما وبقیه ی دوستان عیدیشونو از خدا بگیرن

مرسی عزیزم خودم راحت قبول کردم اما شوهرم واقعا داغونه خدا به دلش ارامش بده 

قطعا شما با این روحیه و انرژی مثبتت میتونی آرومش کنی. امیدوارم خدا به زودی دلتونو شاد کنه