2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم مرسی به یادمی یکشنبه میرم دیروزو امروز بی بی چک زدم با قاطعیت منفی بود میونم منفیه شکر خد ...

سلام عزيزم ايشاله مثبت ، راستي چند تا جنين داشتي كه فقط يه جنين پسر بود؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم مرسی به یادمی یکشنبه میرم دیروزو امروز بی بی چک زدم با قاطعیت منفی بود میونم منفیه شکر خد ...

راستي عزيزم  تو سيكل بانكچر مايعات زياد بخوريم وگرمي نخوريم ؟شما پياده روي هم داشتين؟

ایشالا بزودی مامان میشی غصه نخور عزیزم خدامون بزرگه .عزیز پریودی دوم بعد پانکچر سر موقع شدی؟من هر چی زعفرون گرمی خوردم زودتر بشه نشد الانم سر وقت خودمه نشدم چند روز تاخیر داره؟

سلام خوبی  رفتی برای سونو فولیکول شما؟

سلام عزیزم، منم کلا ۶ تا فولیکول دارم😢😢😢که چهار تاشون اندازه ده بودن، دیگه نمیدونم از این چهارتا چند تا بالغ بشن، یکشنبه هم پانکچر دارم، هر چی خدا بخواد 

آره ،فکر کنم دکتر نصر همه دکترهایی که خوبن رو داره به مام دعوت میکنه ،مثل دکتر علیرضایی که قبلا جای ...

این بار رویان انتقال میدی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
این بار رویان انتقال میدی؟

از صبح تا شب دارم به این مسئله فکر میکنم ،آخرش هم به هیچ نتیجه ای نمیرسم  😥

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...