2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من شنیدم دی اف ای بالای سی امکان ۹۹درصد باردار نمیشن ....مگر بیاد زیر سی  این موضوع دی اف ای خ ...

عزیز دلم☹️ چرا انقدر خودتو اذیت میکنی. وضع شما خیلی هم خوبه. کی این حرفو زده نود و نه درصد باردار نمیشن؟ من یه عالمه خانم دیدم که با دی اف آی بالای سی باردار شدن هم طبیعی و هم با میکرو. انقدر سر این دی اف آی خودتو همسرتو اذیت نکن گلم. شما مولتی ویتامین و رژیم رو رعایت کنین و بیضه رو آب سرد بزن و برو تو سیکل توکلت بر خدا عزیزم. ببین گلم خدا میرسونه خدا شاهده تو این یکسال و خورده ای ما پونزده میلیون خرج کردیم اصلا نمیدونم از کجا اومد. پول میکرو هم به لطف خدا جور شد. بسپر به خدا. من خودم خیلی بعضی وقت ها بی قراری میکنم ها ولی بعدش میسپرم به خودش و آروم میشم. ببین دوستم شوهرش آزو بود با یکدونه جنین خداشاهده باردارشد. خواست خدا مهمه فقط تلاشتو بکن و از خدا بخواه از ته قلبت خدا دلتو شاد میکنه عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
انشالله که تا دهم مثبت میشه . داروهاتو ادامه بده . میگم ب نظرت دکتر انصاری فر خوبه یا محمد زاده ؟

واله من که از مراجعین میپرسیدم اکثرا میگفتن انصاری پور ولی  تعریف محمد زادم خیلی شنیدم به نظرم دکتراش همشون خوبن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم☹️ چرا انقدر خودتو اذیت میکنی. وضع شما خیلی هم خوبه. کی این حرفو زده نود و نه درصد بار ...

ماهنده جون ازو اسپرم یعنی چی ؟ همسرم ۱۰۰ میلیون تسپرم داشت که بعد از شستشو ۲۵ میلیونه ولی اصلا تحرک نداره . اینم آزو اسپرمه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
واله من که از مراجعین میپرسیدم اکثرا میگفتن انصاری پور ولی  تعریف محمد زادم خیلی شنیدم به نظرم ...

مرسی عزیزم . من ۱۱ ام جواب ازمایشم اماده میشه گفتم با دکتر انصاری پور باشم . اینجا خیلی تعریف دکتر محمد زادم شنیدم . نمیدونم کی خوبه

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی عزیزم . من ۱۱ ام جواب ازمایشم اماده میشه گفتم با دکتر انصاری پور باشم . اینجا خیلی تعریف دکتر م ...

به نظرم فقط خواست خدا دکترا وسیلن عزیزم خیلی حساس نباش انشالله به سلامتی شروع کنی و دست پر

سلام نازنین جون خوبی؟ نینی جون خوبه؟ میگم شما فولیک اسیدت ۱ هست یا ۵؟ دکتر به من ۱ داده فکر میکنم دو ...

سلام رویا جون خوبی؟ من چون وقتی فهمیدم باردارم شروع کردم فولیک رو، واسه همین دوز 5 رو خوردم خودم. رفتم سونوی قلب، به دکتر نصر گفتم، گفت خوب کاری کردی. تا ماه سوم چهارم هم که فولیک میخوردم، همون 5 بود

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بحق بزرگی خدا که با خبرهای خوب بیای شنبه عزیزم  اره این روزها خیلی استرسی شدم  فقط من جم ...

قربونت برم من عزیزم 

خدا واسه بنده ش بد نمیخواد گذاشتم صلاح خودش 

خودش با همه مشکلات تا اینجا آورده ازینجا هم مطمعنم همش خیره هرچی بشه

دکتر میگه اگر دی اف ای همسرت مشکل نداشت که ای وی اف نمیکردم

دکتر اسپرمهایی رو جدا کرده که مشکل نداشته و جنین شده اگر طبیعی اقدام میکردیم باردار میشدیم و حالا هر اتفاقی میفتاد می‌شد میتونستیم ربط بدیم دی اف ای

سلام رویا جون خوبی؟ من چون وقتی فهمیدم باردارم شروع کردم فولیک رو، واسه همین دوز 5 رو خوردم خودم. رف ...

لیلا جون شماتاحالا شده نینی یک ساعت تمام تکون بخوره ...والا عجب گیری کردیم یه بار تکون نمیخورن نگران میشیم حالا نینی من ازدیشب یه طوری ضربه میزنه انگار شکمم حابجامیشه ‌...میگم نکنه اتفاقی افتاده ازعصری دوباره همچنان ضربه میزنه جااامیخورم 🙄

انشالله ایندفعه اومدی حتما با نینیات برمیگردی عزیزم

امیدوارم همینطور بشه...

با دکترم صحبت کردم دفعه دیگه تست ژنتیک array انجام بدن

۷ تا جنین ۳ روزه دارم امیدوارم تعداد خوبی بمونه ازشون برای انتقال

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
شما مشکل دارین یا همسرتون؟

اسپرم همسرم ۱ درصد مورفولوژی سالم داره

ولی دکتر گفت اشکال نداره چون جنین تشکیل میشه

رحم و تخمدونای من مشکلی ندارن

ولی الان دیگه باورم داره میشه یه چیزی هست این دکترا نمیفهمن مشکل کجاست

اخه ۸ بار منفی!!! مگه میشه!!!! 

جونی واسم نمونده

نمیدونم دیگه کدوم دکتر برم

صارم

افلاطونیان

یوسفنژاد

نصر

رزاقی

طرازی

همه اینارو رفتم

از خودم متنفررررم  

یه ادم اینقدرررر سمج

اه

خدا حالش ازت بهم میخوره

بیخیالش شو 

والا به منم یکی گفته چطوری بزارم  یه مشت ذرت رو داخل یه ظرف آب میزاریم سه روز بمونه بعد از سه ...

چه جالب من ندیدم تا حالا چه شکلی میشه تو خونه ذرت داشتیم الان پاشدم خیس کردم خدا کنه خوب بشه 😂😂