2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
به سلامتی عزیزم ایشالا الان دیکه لانه گزینی کرده  

مرسی عزیزم همچنین برای شما 

ایشالله با خبر خوب بیای 12روز دیگه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدااات عزیزم. خوبیم شکر. راستش یدوفولیک که اصلا نخوردم. هموگلوبینم یه کم پایین بود. قرص لووتیروکسین ...

راستی لیلا جان من ویتامین د ۱۰۰۰ رو فقط یه ماه خوردم دکتر گفت بخور تموم که شد دیگه ادامه نده منم یه هفته اس تموم کردم ولی اینجا دیدم دوستان تو ماه های بالای بارداری هم میخورن..الانم فقط فولیک اسید دارم دیگه هیچ مکملی ندارم..دوشنبه وقت دکتر دارم باید ازش بپرسم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزيزم راستي شما خودتون از دكترتون خواستين سيكل نچرال داشته باشين دكتر با توجه به چه شرايطي &nbs ...

عزیزم من اول سیکلم بلند بود منتها بدنم به ال دی و سینافکت حساسیت شدید نشون داد بخاطر همین گفتن ال دی و سینافکت رو قطع کردن و گفتن‌پریود شدم برم که اونجا گفتن بخاطر حساسیتت این دفعه با سیکل نچرال برات انتقال میدیم.

البته شما الان پانکچر هستی سیکل نچرال فقط برا انتقاله

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
اره خیلی سخته 🤢باید تحمل کنیم دیگه ...عزیزم بازم ببین دوستای دیگه نظرشون چیه 

ممنونم عزیزم اینجوری که من فهمیدم اگه کم خونی باشه ۵ میدن باز دوشنبه از دکترم میپرسم 

من تا 12 هفته ۵ میخوردم اما بعدش دیگه شد یک و همچنان دارم میخورم . با پزشکت هماهنگ کن چون آزمایش ها ...

باشه عزیزم ممنون که جواب دادی ان شاالله که نینی نازتو صحیح و سالم و به وقتش بغل کنی❤❤

راستی لیلا جان من ویتامین د ۱۰۰۰ رو فقط یه ماه خوردم دکتر گفت بخور تموم که شد دیگه ادامه نده منم یه ...

ببین یسری ازمایش خون باید تو بارداری بدی طبق اون اگه ویتامین دی بدنت نرمال باشه تجویز نمیکنه اگه هم پایین تر از حد نرمال باشه برات تجویز میکنه دکتر. منکه اصلا نداشتم چون هم قبل از انتقال هم بعد از مثبت شدن ویتامین دی بدنم نرمال بود

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نه دیر نیست دارو بخوره فقط برای اون پودر اندروفرتی گفتم دیر هر تقویتی میخوری به شوهرتم بده درکنارش ...

سلام بانو تمام چیزایی ک گفتی را رفتم گرفتم کیوتن ژل بروکلی ....ان شالله ک بهترین نتیجه را بده ...ممنون

پروانه جون شما چکار کردی؟ رفتی آزمایش؟ امیدوارم خوش خبر باشی عزیزم. من برات دلم روشنه گلم😍

سلام عزیزم مرسی به یادمی یکشنبه میرم دیروزو امروز بی بی چک زدم با قاطعیت منفی بود میونم منفیه شکر خدا انشالله بعد عید اگه خدا بخواد دوباره شروع میکنم