2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

دوستان تویه تاپیکی خوندم یه خانمه باردارنمیشده ازایت الله بهجت میپرسه چیکارکنم بارداربشم.ایشون بهش میگن صبرکن ماه رجب برسه صدهزارصلوات ختم کن.اینکارومیکنه وماه شعبان باردارمیشه.میتونیدازبقیه هم کمک بگیری فقط ماه رجب

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از صبح تا شب دارم به این مسئله فکر میکنم ،آخرش هم به هیچ نتیجه ای نمیرسم  😥

آخی 

چون راهت دور هست نمیشه هم برای تحقیق و پرس و جو مراکز دیگه سر بزنی ک بهتر تصمیم بگیری

یه خانومی با من هیسترو داشت. گفت چهار بار رویان مثبت شدم ولی بخاطر افت بتا سقط شدن. اون روزم اومده بود بقایای بارداریشو هیسترو کنه. گفت دارم میرم دکتر عارفی. عارفی گفته دوتا جنین فریزت رو ببر کدوم مرکز یا آزمایشگاه (دقیق یادم نیست) ک بررسی بشن و مشکلشون رو بفهمیم و دوباره بیا برای پانکچر. میگفت عارفی گفته اسپرم و تخمک مشکلی نداره ولی ممکنه لقاح خوب نباشه و جنین ناسالم تشکیل شده باشه!!

البته بنظر خودم هر دکتر یا مرکزی معمولا کار دکترا و مراکز دیگه رو رد میکنه و زیر سوال میبره. آستاره جون بنظرم هر چی حست میگه انجام بده تحقیق کن. من خودم چون تجربه انتقال ندارم نمیدونم چی درسته. اگه خدایی نکرده چند بار رویان منفی شدم بعد به دکتر نصر یا عارفی فکر میکنم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم، منم کلا ۶ تا فولیکول دارم😢😢😢که چهار تاشون اندازه ده بودن، دیگه نمیدونم از این چهارتا ...

عزیزم برات دعا میکنم. بسپر به خدا گلم🤲

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
قوربونت عزیزمممم مرسی ایشالا قسمت همتون 🤗🤗

مامان ماهک جون به سلامتی گل پسرتو بغل کنی😘😘😍😍 بره منم دعا کن نی نیام سالم و به موقع بیان بغلم🤗

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام مهگل امپول hmgزيرجلدي بازو هم ميشه زد؟ من رفتم تزريقات بازو برام زِد زير جلدي سينال اف هم ...

آره عزیزم میشه زد ولی به نظرم از فردا به شکمت بزن 

من هم hmg هم پرگووریس به شکمم میزنم یکی اینطرف یکی اونطرف 

آره عزیزم میشه زد ولی به نظرم از فردا به شکمت بزن  من هم hmg هم پرگووریس به شکمم میزنم یکی این ...

بهش گفتم خانومه گفت رو بازو هم ميشه زِد حالا فردا دور ناف ميزنم، سينال اف كه خودش سر سوزن كوجيك تو جلدش داره ؟

آخی  چون راهت دور هست نمیشه هم برای تحقیق و پرس و جو مراکز دیگه سر بزنی ک بهتر تصمیم بگیری یه ...

اصلا نمیدونم چی درسته و چی غلط ،رویان انتقال دو مرحله ای انجام میده ،اینجوری ۳ روزه هم میتونی انتقال داد ولی مام فقط بلاست انتقال میده ،از طرفی جنین هام هم کمه ،رویان معلوم نیست کی انتقال میده ولی مام دکتر نصر انتقال میده که درصد مثبتش بالاست ،دو راهی سختیه 

من حرف عارفی قبول ندارم ،مگر میشه لقاح خوب انجام نشده باشه ،رویان مرکز خوبیه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آخی  چون راهت دور هست نمیشه هم برای تحقیق و پرس و جو مراکز دیگه سر بزنی ک بهتر تصمیم بگیری یه ...

منم اینجور فکر میکنم‌که ممکنه‌گاهی لقاح خوب نباشه چون مثلا تو مرکز ناباروری اصفهان دکتر نصر خیلی معروفه ولی بنظرم اینهمه تخمک را درهرروز خودش انجام‌ نمیده نمیرسه انجام بده منتهی تحت نظرش انجام میشه 

یا رب العالمین
واي پس بايد چيكار كنم😭😭😭 anti tpo بالا هستش

اشکال‌نداره

متفورمین‌نمیزاره‌زیادوزنت‌بره‌بالا

انشالله‌بعدبدنیا‌اومدن‌نی‌نی‌‌لاغرمیکنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من بودم برمي داشتم و ريسكشو قبول نمي كردم 

بهرحال من با توکل به خدا و تشخیص پزشک انتقال دادم شمر خدا لانه گزینی هم شده 

ازینجا به بعد ببینیم خدا برای بنده ش چی می‌خواد 🙏

بهرحال من با توکل به خدا و تشخیص پزشک انتقال دادم شمر خدا لانه گزینی هم شده  ازینجا به بعد ببی ...

دکتر منم گفت بخاطر داروهاس مشکلی نداره بیمار داشتم دوقلو هم شده مشکلی نداشته

یا رب العالمین