2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست
نه عزیزم ،مطمئن باش که الکی نیست ،من پانکچر دوم همسرم زیاد رعایت نمیکرد یعنی داروهاش رو میخورد ولی م ...

دفعه اول اصلا جنین براتون تشکیل نشد یا جنین ها نموندن؟ این کارایی که گفتین چندوقت انجام داد؟

من سری قبل از۶تاتخمک ۳تاجنین شدن ولی ضعیف بودن ونموندن ایندفعه شوهرم فقط اسپریژن خورد ویتامین دی ۲۵ روزهم کپسول رویال ژل خورد یعنی اونقدر اثر داره امیدوارباشم؟

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه افت بتا داشتم  قرار شد شنبه مجدد تست بدم ببینم چطور میشه  هر چی خدا بخواد  ...

ای وای چرا پس ؟؟؟؟چیز سنگین بلند کردی؟؟؟گرمی چیزی خوردی؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
آره اینجوری بهتره عزیزم ان شاءالله به سلامتی منم دوشنبه برم ببینم برای کی مینویسه برام

ان شاالله خیره عزیز دلم .الان شیاف چندتا میذاری؟؟؟چند تا استرادیول داری؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
دکتر منم فرش انتقال نمیده معمولا

نه منو گفت اندومترم خوب نیس اسیدفولیک داده فعلا بخورم متفورمین راهم گفت فعلا بخورم من اصلا دیگه میل به غذا ندارم انگار ویار دارم  اینجوری که برا انتقال خوب نیس

یا رب العالمین
منظورتون از شستشو چیه یعنی چیکار میکرد همسرتون ؟؟

یعنی شستشوی مرتب بیضه ،هر دوساعت با آب خنک ،چون دمای اون ناحیه باید پایین باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انقدر سفت چسبیده بود با قرص دل درد شدید داشتم اما ببخشید هیچی نیومد بیرون  آمپول فشار هم زدن ب ...

انشالله ایندفعه اومدی حتما با نینیات برمیگردی عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دفعه اول اصلا جنین براتون تشکیل نشد یا جنین ها نموندن؟ این کارایی که گفتین چندوقت انجام داد؟ من سری ...

دفعه قبل اصلا جنین تشکیل نشد حدودا ۴ ماه دارو استفاده کرد ولی ژل رویال ۷۵ روز آره امیدوار باش همین داروهایی هم که خورده موثر هست ،انشالله که همه تخمک ها جنین میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
متاسفانه افت بتا داشتم  قرار شد شنبه مجدد تست بدم ببینم چطور میشه  هر چی خدا بخواد  ...

عزیزم شاید دوتا قل باشن یکیش داره سقط میشه

مثبت نگاه کن

توکل به خدا 

الهی که امیدت ناامید نمیشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

من چرا همش فک میکنم آمپول کم دارم آخه فقط سینال روزی ۳۶ درجه بسه😢 میترسم تخمک نداشته باشم. چرا انقدر آمپول کم داشتم😭😭😭😭😭 تا شنبه برم سونو دلم هزار راه میره

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ای وای چرا پس ؟؟؟؟چیز سنگین بلند کردی؟؟؟گرمی چیزی خوردی؟؟؟

نه اصلا حتی نه خونریزی نه کمر درد نه دل درد فقط دیشب خیلی کم خون قهوه ای با کمی دل درد داشتم که نیم ساعت نشد  

حالا همه میگن ممکنه بخاطر تفاوت دوتا ازمایشگاه باشه اخه من تو دوتا ازمایشگاه متفاوت تیتر دادم توکل به خدا تا شنبه