2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
خداروشکر عزیزم برای منم دعا کن که مشکلی نباشه نگفت چندم انتقالته؟!

من یکشنبه اگه خدا بخواد میرم برای انتقال 

انقدر با کارای عید سرگرم شدم که اگه این آمپول پروژسترون نبود یادم میرفت انتقال جنین دارم 😅😅😅 

انشالله که مشکلی نیست عزیزم ، منم خیلی نا امید بودم به خاطر اندومترم ولی بالا رفت خداروشکر 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من ویال بود خودم قاطی میکردم با اب مقطر ومیزدم

اهان الان پیدا کردم. هر ۱۲ درجه معادل ۷۵ واحد است. پس ۳۶ درجه معادل سه تا ۷۵ میشه. شما اونسری راضی بودی؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یکشنبه اگه خدا بخواد میرم برای انتقال  انقدر با کارای عید سرگرم شدم که اگه این آمپول پروژست ...

اخی مثبتی انشالله😍 من امسال عید هیچ کار نکردم هنوز منتظر جراحی هستم تموم شه شروع کنم. وای خدا سنبل هام در اومده دلم ضعف میره یه وقت هایی بو میکنمشون🥰

عزیزم ممنونم که جواب دادی خیلی لطف کردی . من تازه اول سیکلم . قرص اس دی اف ۱۰۰ رو از روز چند پریودی ...

از روز ۱۰ به مدت ۳ روز استفاده کردم 

ولی قرص قوی هستش ، خیلی زود جواب داد 

اخی مثبتی انشالله😍 من امسال عید هیچ کار نکردم هنوز منتظر جراحی هستم تموم شه شروع کنم. وای خدا سنبل ...

مررسی مهربوون به خاطر دعای خوشگلت 🥰🥰 

قراره جراحی بشی ؟ لاپاراسکوپی ؟ 

من تازه ذرت خیس کردم تا سبزی عید درست کنم 

مررسی مهربوون به خاطر دعای خوشگلت 🥰🥰  قراره جراحی بشی ؟ لاپاراسکوپی ؟  من تازه ذرت خیس ...

نه عزیزم منظورم پانکچر هست. دعا کن جنین داشته باشیم. وگرنه چه سالی بشه امسال😢 اخی ما تخم نارنج خیس دادیم. شمال هستیم. این چیزا زیاده اینجا

من دوتا شیاف دارم دوتا استرادیول تو چی؟ راستی من چند روزه ویتامین د۳ ام تموم شده گفتن تموم شد دیگه ...

من روزی یه استرادیول دو تا شیاف .ویتامین دی هزار هم هر روز میخورم .دکتر هم بهم مکمل بارداری پرگنازون داده روزی یکی میخورم .اسید فولیک هم ۵ واسه من 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
اهان الان پیدا کردم. هر ۱۲ درجه معادل ۷۵ واحد است. پس ۳۶ درجه معادل سه تا ۷۵ میشه. شما اونسری راضی ب ...

من دفعه قبل ده تافولی داشتم اینسری فرتیل اید وژل رویال خوردم با پرگوریس روزی یدونه ۱۱ تاداشتم ولی کیفیتشونو نمیدونم چجوره.اخه دوترمو عوض کردم دفعه قبلی بزرگترین فولیکول۱۷ بود۱۶ و۱۵ داشتم  که همون موقع دوتاسینال زدم وسه روز بعدش پانکچر شدم ایندفعه صبحش امپول زده بودعصر سونوشدم فولی ها ۲۰ وچندتا۱۸و۱۶ بود.۳روزبعدش هم پانکچرمیشم نمیدونم سایزشون چقد  فرق کنه

یا رب العالمین
نه عزیزم منظورم پانکچر هست. دعا کن جنین داشته باشیم. وگرنه چه سالی بشه امسال😢 اخی ما تخم نارنج خیس ...

عزیزم پانکچر که جراحی حساب نمیشه خواهر 

صبح میری بعداظهر خونه ای 

تهس یه درد پریودی داری ، البته اگه هایپر نشی 

دکتر بهت گفت چندتا تخمک داری ؟

انشالله که میری یه عالمه جنین با کیفیت برات تشکیل میشه نگران نباش 

من روزی یه استرادیول دو تا شیاف .ویتامین دی هزار هم هر روز میخورم .دکتر هم بهم مکمل بارداری پرگنازون ...

خب ویتامین دی رو بیشتر از یه ماه میخوری؟ به من گفتن یه ماه بخورم دیگه نخورم.پس چرا دکتر به من فولیک اسید ۱ داده🙄 گفتم ۵ نخورم گفت نه لازم نیست همون ۱ برات کافیه.. شما احیانا کم خونی نداری؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مررسی مهربوون به خاطر دعای خوشگلت 🥰🥰  قراره جراحی بشی ؟ لاپاراسکوپی ؟  من تازه ذرت خیس ...

منم میخواستم امسال ذرت بکارم.چندروز بخیسونم‌ازکی بکارم؟چه ندع ذرتی باید بکارم؟

یا رب العالمین
من روزی یه استرادیول دو تا شیاف .ویتامین دی هزار هم هر روز میخورم .دکتر هم بهم مکمل بارداری پرگنازون ...

سلام عزیزم شما انتقال جنین دادید ؟