2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044655 بازدید | 684401 پست
ممنون خدا از دهنت بشنوه عزیزم ❤️

خدا بزرگه عزیزم، واقعا تا این جوجه ها دنیا بیان مارو نصف جون میکنن

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهربونا اصلا نمیخوام انرژی منفی به تاپیک بدم امروز روز ۱۲ انتقال جنین بلاستمه بی بی چک زدم با اینکه امپول اویترال داشتم منفی بود دیگه مطمینم چون من به بی بی خیلی اعتقاد دارم حالا به امید خدا تا ۱۰ باز وای میستم ولی میدونم منفیه نمیخوام الکی دل ببندم انشالله بعد عید دوباره از نو شروع میکنم ولی واقعا خوشحالم دوستای گلی مثل شما دارم که حرف هایی رو که حتی خواهر و مادرم نمیدونن وبه شما بگم 

عزیزم مشکل شما چیه؟ اسپرم ضعیف؟

اره عزیزم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام مهربونا اصلا نمیخوام انرژی منفی به تاپیک بدم امروز روز ۱۲ انتقال جنین بلاستمه بی بی چک زدم با ا ...

پروانه بی بی خیلیا زدن منفی بوده ولی آزمایش مثبت . ادرار اول صبح بود ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
قربونت برم  والا دیشب سونو رفتم گفت ساک حاملگی رو نمیبینم شاید چون هفته ت کمه ۴هفته ای  ...

اااره نگران نباش الان خیلی زوده هنوز. بزودی ان شاالله میبینن راحت میشی عزیزم. تا مثبت بشه ی جور استرس می کشیم بعدشم ی جور. باید کفش اهنین پامون کنیم و دل گنده بشیم. 

چ خبر از بتات؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم مشکل شما چیه؟ اسپرم ضعیف؟

البته منم لوله سمت چپمو از دست دادم بخاطر خارج رحمی اولم. ولی شکر خدا تو دومی بتا خودش پایین اومد و نیاز به امپول یا جراحی نشد

پروانه بی بی خیلیا زدن منفی بوده ولی آزمایش مثبت . ادرار اول صبح بود ؟

اره عزیزم جنینم بلاست بوده سره ۹ روز نشون میده دیگه واقعا نمیخوام خودمو گول بزنم شکر خدا باز تا ۱۰ ولی مطمینم حتی به خاطره امپولم یه هاله ی کمرنگم نداد دل خوش کنم 😁😁😁دیگه الان ۱۲ روزه

اره عزیزم جنینم بلاست بوده سره ۹ روز نشون میده دیگه واقعا نمیخوام خودمو گول بزنم شکر خدا باز تا ۱۰ و ...

افرین روحیه ات خوبه. ولی قطعی نمیشه چیزی گف . ان شاالله دهم میای خوشحال مون میکنی

بعزی مدل ای یوی اهست. والله فرتیل سی ام من دوماهه میخورم

جدی میگی یعنی فرتیل هم اثری نداشت؟....مدل ای یو ای چیه یعنی میخوای ای یو ای کنی؟......یا اینکه همون ای وی اف ولی با لتروزول

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
افرین روحیه ات خوبه. ولی قطعی نمیشه چیزی گف . ان شاالله دهم میای خوشحال مون میکنی

مرسی عزیزم انشالله این ماه همه ی اونایی که انتقال دادن دلشون شاد بشه همه ی منتظرها من هم ساله بعد امسال قسمت نبوده

اااره نگران نباش الان خیلی زوده هنوز. بزودی ان شاالله میبینن راحت میشی عزیزم. تا مثبت بشه ی جور استر ...

میگم خدا چیزی بده کسی نمیتونه پس بگیره پس خودش باید بخواد ....

والا قرار بود ۲/۳۰بزارن رو سایت نگذاشتن منتظرم هنوز،.