2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044737 بازدید | 684407 پست
سلام بچه ها وقت بخیر من امروز روز ۱۰ انتقالمه دکترم گفته بود استراحت نسبی ولی من تا یک هفته استراحت ...

سلام عزیزم، کی گفته استراحت مطلق؟ من که استراحتم معمولی بود مهمونداری ام کردم، شما بهترین کارو کردی اتفاقا استراحت مطلق ضررش خیلی بیشتره 

انشاالله که مامان شدی😍

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم خداروشکر سالمه . نگران وزنش نباش از اینجا به بعد مهمه . حتما هر روز تخم مرغ بخور . سبزیجات خصو ...

عزیزم ماهی بجز سالمون دیگه چی میشه بخورم؟ قزل آلا پرورشی میشه؟

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در بیشتر مواقع اگر دیر مثبت بشه یه مشکلی هست من دیر و عجیب بتام رفت بالا که کاش اصلا نمیرفت باردار ...

ممنونم عزیزم که جواب دادین. وای واقعا خارج رحمی خیییلی سخته. تو بقیه موارد حداقل خطر مرگ و... نیس ولی تو خارج رحمی ....

ان شاالله که این دفعه نتیجه مثبت بگیرین. منم فعلا ادامه میدم تا شنبه برم ازمایش بدم. ولی اصلا دلمو امیدوار نکردم فقط یه روند میبینم که باید بگذرونمش. ان شاالله بزودی زود ما هم مامان میشیم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خواهرمم همینو میگه اتفاقا، فقط چون دکترم یه کم دعوام میکنه مواظبم ولی خب تصمیم گرفتم نونو برنجو خیلی ...

منم نیمرو میخورم. اب پز نمیتونم ☹️☹️

آره نون و برنج نخور، فقط گوشت و پروتئین و لبنیات

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربووونت برم اذیت نکن خودتو. خودتم میدونی تو ای وی  اف ازین اتفاقا کم نمیفته. نی نی جاش خوبه خو ...

قربونت برم 

والا دیشب سونو رفتم گفت ساک حاملگی رو نمیبینم شاید چون هفته ت کمه ۴هفته ای 

صبح دکترم ز زد گفت یه بتا امروز مجدد بده و برای دیدن ساک هنوز وقت هست زوده و اینکه تو ای وی اف احتمال لک و...زیاده البته خداروشکر قطع شده همون دیشب در حد دو سه بار لک بود 

حالا الان اومدم بیمارستان  ازمایشگاه بتا دادم یکساعت دیگه آماده میشه 

دیشب قبل رفتن دردم لکه بینی بود رفتم سونو گفت ضخامت اندومتر ۱۹ ولی ساک رو نمیبینم لکه یادم رفت درد ندیدن ساک اضافه شد 🙁

بچه ها من هم خون دیدم متاسفانه هم یه چیز کوچیک سفید دفع کردم با نگرانی دارم میرم بیمارستان خیلی بر ...

نگران نباش عزیزم

مطمئن باش هیچی نمیشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
در بیشتر مواقع اگر دیر مثبت بشه یه مشکلی هست من دیر و عجیب بتام رفت بالا که کاش اصلا نمیرفت باردار ...

کورتاژ شدی؟😔بقایا داشتی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بايد ديروز پريود ميشدم هنوز نشدم اينم شانس منه هميشه ٢٨ روزه بوده تا ٨ ام بايد بشم وگرنه عقب ميافته ...

منم  باید پریود بشم هر چی زعفرون میخورم خبری نیست اگه تا فردا نشم انتقالم عقب میفته تا اردیبهشت

خواهرمم همینو میگه اتفاقا، فقط چون دکترم یه کم دعوام میکنه مواظبم ولی خب تصمیم گرفتم نونو برنجو خیلی ...

عزیزم نگران تشو فقط نون وبرنج کم بخور بجاش پروتئین وگوشت کبابی بخور نینی حسابی وزن میگیره ...من بارداری اولم ۲۲کیلو اضافه کردم ۶ماه نشده ۲۰ کیلو کم کردم بدون هیچ ورزش ورژیمی