2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست
توکلت به خدا باشه عزیزم. امیدوارم به زودی نتیجه بگیری . بازم جنین داری؟

جنین دارم ولی میخوام تست ژنتیک انجام بدم روشون

امیدوارم سالم بمونن چندتاشون

البته باید برگردم نمی دونم دوباره کی بیام ایران شروع کنم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کورتاژ شدی؟😔بقایا داشتی؟

انقدر سفت چسبیده بود با قرص دل درد شدید داشتم اما ببخشید هیچی نیومد بیرون 

آمپول فشار هم زدن برام بازم هیچی فقط دل درد شدید 😟

فقط یه ذره لکه بینی شروع شد

دیگه دکتر گفت  کورتاژ می کنم 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اخه من سری قبلی که منفی شد هیچ علامتی نداشتم کاملا عادی بودم وای اینبار درد پری دارم

من پنج بار انتقال دادم هر5تاشم علائم داشتم عزیزم، سعی کن روی علائمت زوم نکنی فقط استرستو زیاد میکنه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم خوبی؟ نینی خوبه؟ من دوشنبه نوبت دکتر دارم به نظرت برام مینویسه؟ کاش قبل تعطیلات بیفته بتو ...

سلام عزیزم .ممنون الهی شکر خوبه .منم دو هفته دیگه میرم که برای هفته آخر اسفند بنویسه که ۱۱ هفته پر شده باشه .من آزمایشگاه نیلو تماس گرفتم گفت یک روزه جواب میده غربال اول رو و تا ۲۸ اسفند کار میکنن .من به دکترم میگم برای ۲۵ اسفند بنویسه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
البته منظورم اینه هفتاد و پنج روز تا اخرین قرص مصرفی هست. یعنی امروز نخورن همین امروز اسپرم بی کیفیت ...

اهااان

شوهرم یه ماهه داره اسپریژن و ویتامین دی و سی مصرف میکنه. دکتر گفت سه ماه مصرف کنه.