2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
ایشالله کلی جنین برات تشکیل شه و با اولین انتقالت مامان بشی فقط تا میتوتی مایعات بخور انقدر که همش ت ...

مرسی عزیزم من از شنبه ببخشید دستشویی هم نتونستم برم از درد شدید واقعا اینبار توبه کردم دیگه .این چهارمین پانکچرم هستش هرگز حالم اینقدر بد نبود 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها دیدین کسی آز دومش مثبت بشه؟ با مرکز حرف زدم گفتن داروهاتو قطع نکن تا دو روز ادامه بده بعد دوباره آز بده اگه منفی شد قطع کن.

گفتم اخه مگه میشه تو دو روز مگه چقد قراره بالا بره که مثبت بشه. واقعا در حالت عادی خیییلی امکانش کمه. مگه اینکه معجزه بشه. 

گفتن احتمال مثبت شدن خیلی کمه ولی به امتحانش می ارزه.

اخه مگه میشه؟ چرا دوباره ادمو امیدوار میکنن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی به سلامتی خدا پشت و پناهت باشه بعدش رژیمت رو رعایت کن انشالله اذیت نمیشی

مرسی خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ايشاله مثبت باشه من كلي دعا كردم براش ،اصلا امروز يه حالي شدم واقعا هزينه ها خيلي سنگين ان ايشاله هم ...

اره ایشالا مثبت میشه ...واقن سخته عزیزم ...تازه اوله راهه...هزینه ها یه طرف ...استرسش یه طرف....باید خیلیی محکم و صبور باشی

اره ایشالا مثبت میشه ...واقن سخته عزیزم ...تازه اوله راهه...هزینه ها یه طرف ...استرسش یه طرف....باید ...

اره واقعا، راستي شما چند تا املول داشتين همش فك  ميكنم دكتر زياد برام نوشته ٢٠ تا hmg.  ٤ تا سينال و٤ امپول ديگه واسه اينكه تخمك ازاد نشه روز ٧ بزنم، ذخيره وهمه چي هم خوب بود 

اره واقعا، راستي شما چند تا املول داشتين همش فك  ميكنم دكتر زياد برام نوشته ٢٠ تا hmg.  ٤ ...

من روزی یه بار سینال میزدم ...دوتا hmg ...روزای اخر هم امپول داشتم برای این که تخمک ازاد نشه ...نه عزیزم زیاد نیس به دکترت اعتماد کن ....نگران نباش 

مبارکه عزیزم . امروز برات کلی کردم . راستی انتقال چقدر طول میکشه ؟ چند تا گل پسری انتقال دادی ؟  ...

فدات شم کلایه پسر با کیفیت انتقال دادم انتقال ده دقیقه طول میکشه خیلی راحته فقط سه ساعتی بعدش باید دراز کش باشی 

عزیزم خدا خودش برات معجزه کنه به حق علی اصغر(ع).انشاله سال بعد بچه بغلت باشه و بیایی باخوشحالیت مارو ...

عزيزم يه سوال داشتم اون دكتري مه شما تو بيمارستان محب ياس رفتي پيشش اسمش يادم رفته 

اون متخصص پريناتالوژيست بود ؟

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
عزیزم من فقط مرکز بهم آمپول سینال اف داد ۳۶ و یک آمپول دیگه شیش تا که سه تاشو الان زدم. هزینه ی دارو ...

گرونترينش دارويي بود كه شد ٩٠٠ تومن خارجي بود  واسه جلوگيري  از ازاد شدن تخمك ميدن كه٩٠ تومنش رو تامين داد 

عزیزم ایشالا مثبت میشی ...از دکتر محمدزاده راضی بودی؟تو انتقالت چه داروهایی بهت داد؟

فدات شم خیلی دکتر خوبیه داروها شیاف و امپول پروژسترون و امپول دور نافی و کلی ویتامین و استرادیول

عزیزم من فقط مرکز بهم آمپول سینال اف داد ۳۶ و یک آمپول دیگه شیش تا که سه تاشو الان زدم. هزینه ی دارو ...

ارگالترون ٩٠٠ تومن شد فك كنم ٥ تاس كه گفت ازروز ٧ بزنم تخمك ازاد نشه احتمالا شما هم اينو برات مينويسه