2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه جون شما فرتیل سی استفاده کردی ؟ قبل پانکچر ه داروهای ویتامینی استفاده کردی ؟

من دوماه جلوتر اوابوست خوردم که رویه کیفیت تخمک تاثیر داره وا قرص ب۶وامپول ب۱۲ متفورمینم دکتر بهم دادوکیوتن  فولیک اسیدم که سه ماه جلوتر از بارداری باید بخوری

@nilda71     عزیزم چطوری؟چه خبر هز فندوقات؟ بچه های گیلان شما ژل رویال از کجا تهی ...

سلام قربونت برم مرسی که به یادم بودی

والا از 3 تا جنینم یکیش از فریز درنیومد اما دوتا فندوق گرید a دوشنبه با خودم اوردم خونه

اتفاقا میخواستم یه سوال ازت بپرسم من امروز یکم ترشح داشتم ترشح نشونه خوبی نیست نه؟؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
فرتیل سی امم روزی دوتا خوردم

تو کی آزمایش داری پروانه جون؟؟ 

ایشالله با خبر خوش بیای

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم فدات خواهری من درد شدید دارم فردا پانکچر دارم دکتر گفت هایپر شدی . من همسرم توی کوه آشنا ...

ایشالله کلی جنین برات تشکیل شه و با اولین انتقالت مامان بشی فقط تا میتوتی مایعات بخور انقدر که همش تو دستشویی باشی 😂 درجا خوب میشی ایشالله زود خوب شی

آب زیاد بخور  شاید بخاطر استرادیوله.

عزیزم یه سوال من امروز روز سوم انتقالم بود از بعدظهر ترشح دارم 

شما ترشح نداشتین؟ شبیه ترشح قبل پریوده نمیدونم چرا حس خوبی ندارم

دنبال علایم نیستما چون هیچ علایمی ندارم جز بعضی وقتا که یه جایی از شکمم میگیره

فرتیل سی امم روزی دوتا خوردم

مرسی پروانه جون . دستت درد نکنه گلی . 

میگم‌من پریودی بعدیم حدودا اول فروردینه ک ابن سینا تا ۱۴ ام تعطیله . عکس رنگی و سونو و ... رو باید اردیبهشت برم دیگه . الان برم دکتر اینا رو برام بنویسه ؟ یا خودم بگیرم ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم یه سوال من امروز روز سوم انتقالم بود از بعدظهر ترشح دارم  شما ترشح نداشتین؟ شبیه ترشح قب ...

عزیزم من بارداری طبیعی داشتم . این چیزی ک شما میگین کاملا طبیعیه . توی بارداری هر لحظه حس پریود شدنو داشتم ولی باردار بودم ترشحم داشتم  عادیه

خدای من خدای معجزه هاست .