2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام .خانمها متاسفانه بچم زردی داشت رفت دستگاه  خودم فشارم بالا بود و دفع پروتین و قند بالا  تو ماهای اخر خودتون بیشتر چک کنید واسه همین دکتر مجبور شد بچه روزودتر بیرون بیاره  خودم تنهام فقط شوهرم پیشمه همه به خاطر کرونا تنهام گذاشتند حتی مادرو خواهرام برام دعا کنید بخیه هام زود خوب شه سرپاشم برای همتون دعا کردم امیدوارم زود فندوقاتون بغل بگیرید صحیح وسالم باشید

سلام .خانمها متاسفانه بچم زردی داشت رفت دستگاه  خودم فشارم بالا بود و دفع پروتین و قند بالا &nb ...

مبارکا باشه عزیزم نازنازی دختره یا پسر؟ 😇

نگران نباش برای زردی یکی دو روز نگه میدارن زودی میدن بغلت بیاریش خونه 

انشالا که این روزا برات راحت بگذره  

مبارکا باشه عزیزم نازنازی دختره یا پسر؟ 😇 نگران نباش برای زردی یکی دو روز نگه میدارن زودی میدن بغل ...

مرسی دختره دیشب بدون اون خوابیدم بهش شیر خشک دادند  دعا کن برام شیر بتونم بهش بدم

سلام مامان ماهک جون عزیزم ایشالا به دل خوش بچتو بغل بگیری به امید خدا دیگه چیزی نمونده یه سوال ازت داشتم الان پانزده هفته و پنج روزمه میشه برم بازار بگردم ؟اخه دخترام خرید عید دارن باید برم براشون خرید کنم ؟چون این مدت بیرون نرفتم مشکلی نداره به نظرت ؟

عزیزم روز چند انتقالی؟چند تا جنین انتقال دادی؟

امروز روز ١۴ میشه.٣ تا انتقال دادیم. سه روزه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام. منفی شدم ساراجان

ای بابا😭😭😭😭درکت میکنم که چقد سخته من بعد یه ماه تازه باهاش کنار اومدم نگران نباش حتما حکمتیه من که منفی شدم کلی گریه کردم گفتم آخه چه حکمتیه الان تو یه شرایط سخت قرار گرفتم میگم خداروشکر که باردار نشدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام .خانمها متاسفانه بچم زردی داشت رفت دستگاه  خودم فشارم بالا بود و دفع پروتین و قند بالا &nb ...

عزیز دلم  مبارکه . انشالا به زودی نی نی نازت میاد خونه و پیش خودت . به خودت برس که نی نی اومد پرانرژی باشی ❤ از خدا بهترین هارو برات میخوام❤