2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من اصن نمیتونمم غذا بخورم ، دو قاشق میخورم حالم بد میشه 

من رو به موتم دیشب رفتم بیمارستان برام سرم زدن..یه حالی دارم بیا و ببین نگران این نینی طفلی هستم هیچی نمیتونم بخورم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام مامان ماهک . بازم راهنمایی میخوام ازت .شرمنده  همسرم چهارشنبه ازمایش داد دکتر گفت حرکت و ...

ببین حتما از کترت بپرس بزار برلت زینبی جونو تگ کنن که تشتباه راهنماییت نکنم 

زینبی جون بی زحمت میشه دوستمونو کمک کنین😙

@زینبی_بابا    

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رو به موتم دیشب رفتم بیمارستان برام سرم زدن..یه حالی دارم بیا و ببین نگران این نینی طفلی هستم هیچ ...

سلام عزیزم خوبی نگران نبتش نی نی تا ۲۵ هفته کاری به خوردن تو نداره فقط خودت ضعیف میشی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام بچه هایکی به منم بگه چیکارکنم ؟ ۲۸بایدپریودمیشدم نشدم ۲تاقرص اورژانسی خوردم که پریودبشم  ا ...

با مشورت دکترتون اوژانسی مصرف کردید؟نمیدونم درست یا غلط اما شنیده بودم تو سیکلا نباید قرص اوژانسی مصرف کرد. بازم حتما با دکترتون مشورت کنید و بگید که قرص اوژانسی خوردید معمولا باید همون ال دی مصرف شه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من یکسال قبل از پانکچر آخرم ذخیره م 1/7 بود ولی با داروی ایرانی ۹ تا تخمک داشتم. نگران نباش ذخیره ت ...

خیلیم عالی ستاره جان شما باردار شدید درسته؟دوتا ستاره بودن یکی دوقلو شد یکی هنوز انتقال نداد 

سلام عزیزم خوبی من روزی ۵ تا hmg باید بزنم ۵ تا پودر میخام با ۳ تا آب قاطی کنم ولی بلد نیستم چطوری ت ...

سلام عزیزم خودت خوبی‌؟ 

ببین گلم منم این مدلی نبود آمپولم ولی میدونم باید دورانی حل کنی نه اینکه محکم تکون بدی و بالا پایینش کنی

حالا باز دوستانی که تجربه دارن کمکت میکنن

از داروخانه هم میتونی بپرسی جواب میدن 

با مشورت دکترتون اوژانسی مصرف کردید؟نمیدونم درست یا غلط اما شنیده بودم تو سیکلا نباید قرص اوژانسی مص ...

اره گفتم مصرف کردم چیزی نگفت علائم رودارم پاهام دردمیکنه حس میکنم الان میشم ولی نمیشم یعنی اورژانسی جواب نمیده.؟

ان شاالله اینطور باشه. بی بی چک روز ۷منفی بود نمیدونم تا الان اتفاق خوبی افتاده یا نه.

عزیزم روز ۷ خیلی زوده برای بی بی چک زدن 😑😑 

چرا انقدر زود بی بی چک میزنی که استرس بگیری و نا امید بشی ؟ حداقل برای جنین فریز روز ۱۲ باید بی بی چک بزنی ، تازه اگه اعتباری بهش باشه 

مطمئن باش مامان شدی خیالت راحت

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
فدات بشم گلی جونم ....نه عزیزم راحت باش تو ونیمی خالتون خوب باشه ما دیگه ازخدا چیزی نمیخوایم....راست ...

قربونت برم عزیزم ممنونم محبت داری😘😘 ان شاالله این روزا با همه ی سختیایی که داره قسمت شما و همه ی دوستای گلمون 🤲🤲 دیشب بالاخره رفتم دکتر سرم زدم وزن کم کردم تو این یه ماه🤕

سلام‌باشی مرسی عزیزمممم یشالا قسمت خودت اره بخدا این‌۹ماه بارداریم‌خودش یجور چالشه ولی بعد بدنیا اوم ...

همین بارداری هم میشه برات خاطره عزیزم 

خداروشکر به خیر و خوشی تموم شد 

مبارکت باشه 😍😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بچه هاسیکلم بازم کنسل شد. واییی دوفاستون چقدرگرون شده. 290تومن شد اصلا نمیدونستم خسته شدم هربارکنسل ...

تروخدا غصه نخور 

مطمن باش کار خدا بی حکمت نیست 

خودتو بسپار به خدا 

اینجا دیگه چیزی دست تو نیست فقط دست الله هست پس خودتو بهش بسپار شک نکن برات بهترینها پیش رو داره 

الانم اگر نشده یه حکمتی داره 

ایشالا درهمین حین طبیعی مامانت کنه که وجودشو با چشمات ببینی بحق علی

اره گفتم مصرف کردم چیزی نگفت علائم رودارم پاهام دردمیکنه حس میکنم الان میشم ولی نمیشم یعنی اورژانسی ...

ال دی هم که قطع کنی تا 10 روز طبیعیه که پریود بیاد

چند روز دیگه وقت دارید که پریود بشید؟ 

ایشالله خیلی زود پریود بشید و وارد سیکل بشید

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من جاریم قرصشومیخورد،طفلک شکمش بزرگم بودهمش تهوع داشت

عزیزم حالم دیگه دیشب خیلی بد شد رفتم سرم زدم ویتامین ب۶ هم زدن برام ولی زیاد فرقی نکرده فکر کنم من از اون بدویارام فقط خدا کنه زود تموم شه