2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام مامان ماهک . بازم راهنمایی میخوام ازت .شرمنده  همسرم چهارشنبه ازمایش داد دکتر گفت حرکت و ...

ببین حتما از کترت بپرس بزار برلت زینبی جونو تگ کنن که تشتباه راهنماییت نکنم 

زینبی جون بی زحمت میشه دوستمونو کمک کنین😙

@زینبی_بابا    

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دکترم به من گفت. حال کوچولوهای نازت چطوره؟ هی میخوام بپرسم نمیتونم تگت کنم.  وای سرم داره ...

عزیزم چرا کنسل شد؟؟

انشالله خوبن. هنوز هیچ خبر جدیدی ندارم عزیزم. همش منتظرم هفته ها بگذرن و نتیجه بیاد. ممنون که به یادم بودی 😍

بچه هاسیکلم بازم کنسل شد. واییی دوفاستون چقدرگرون شده. 290تومن شد اصلا نمیدونستم خسته شدم هربارکنسل ...

عزیزم متاسفم اشکال نداره ناراحت نباش یه استراحت کن اسفند رو خونه تمیز کن خودتو فکرتو یه ذره آروم کن انشالله فروردین با انرژی بری جلو

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم من روز اول رفتم سونو. الان روز چهارمم پریودم هم تموم شده ترشحاتم شروع شده. فک میکنی حدودا کی پ ...

چقدر زود تموم شده همیشه اینجوری؟نمیدونم من دفعه قبلی چهارده سیکل پانکچر شدم

یا رب العالمین

سلام بچه هایکی به منم بگه چیکارکنم ؟ ۲۸بایدپریودمیشدم نشدم ۲تاقرص اورژانسی خوردم که پریودبشم  اخه منتظرم پریودبشم که برم واسع انتقال میخوام نخوره به عید زعفرون وچایی دارچین وهرچی فکرکنیدخوردم امروز رفتم دکتر سونودادم بهم قرص جلوگیری دادگفت پنج روزهرشب ۲تابخور گفتم من اورژانسی خوردم سه روزه خوردم چرانمیشم پس؟

بچه هاسیکلم بازم کنسل شد. واییی دوفاستون چقدرگرون شده. 290تومن شد اصلا نمیدونستم خسته شدم هربارکنسل ...

ای وای چندبار اومدم ببینم نتیجت چی شده

چند بود آندومترت؟ دیرترم میرفتی نمیشد؟ 

اشکال نداره بعد عید با خیال راحت میری 1 ماه دیگه بیشتر وقت داری رحمتو تقویت کنی حسابی به خودتو رحمت برس

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دعا نتیجه میده  دیر یازود داره سوخت وسوز نداره  الان داشتم در مورد ذخیره پایین سرج میکرد ...

من یکسال قبل از پانکچر آخرم ذخیره م 1/7 بود ولی با داروی ایرانی ۹ تا تخمک داشتم. نگران نباش ذخیره ت خوبه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...