2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
قربونت برم عزیزم ممنونم محبت داری😘😘 ان شاالله این روزا با همه ی سختیایی که داره قسمت شما و همه ی د ...

میدونم خیلی سخته ها اما به شیرینیاش می ارزه 

ایشالله خیلی زود خوب بشی عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ال دی هم که قطع کنی تا 10 روز طبیعیه که پریود بیاد چند روز دیگه وقت دارید که پریود بشید؟  ایش ...

امروز دکتر ال دی داده بهم نظرم اینه ک نخورم چون سه روزه اورژانسی خوردم ۲تادونه بودمیگم شایدهمینانتیجه بدن چون درددارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیم عالی ستاره جان شما باردار شدید درسته؟دوتا ستاره بودن یکی دوقلو شد یکی هنوز انتقال نداد 

نه عزیزم ،من انتقالم منفی شد 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم خوبی نگران نبتش نی نی تا ۲۵ هفته کاری به خوردن تو نداره فقط خودت ضعیف میشی

سلام گلم قربونت شما خوبی؟ ای جونم تیکرشو 😍😍 من بجای شما دل تو دلم نیست ان شاالله این چند روزم بگذره به سلامتی بیاد بغلتون🥰 برای مام دعا کن خواهر 😙

آره خودم خیلی ضعیف شدم خیلی سرم گیج میره دلم ضعف میره🤒

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
میدونم خیلی سخته ها اما به شیرینیاش می ارزه  ایشالله خیلی زود خوب بشی عزیزم

ممنونم عزیزم ان شاءالله قسمت شما گلم😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من رو به موتم دیشب رفتم بیمارستان برام سرم زدن..یه حالی دارم بیا و ببین نگران این نینی طفلی هستم هیچ ...

عزیزم خدا کمکت کنه ایشالا بهتر میشی ، غصه نینی و نخور عزیزم ، اون ذخیره ویتامینای تو رو میخوره😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
چقدر زود تموم شده همیشه اینجوری؟نمیدونم من دفعه قبلی چهارده سیکل پانکچر شدم

عزیزم من کلا پریودم دو تا سه روزه است . امروز روز چهارممه. سیکلم هم ۲۶ روزست. شما سیکلت چند روزه بود؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام گلم قربونت شما خوبی؟ ای جونم تیکرشو 😍😍 من بجای شما دل تو دلم نیست ان شاالله این چند روزم بگذر ...

قوربونت 

خخخ اره این روزا بگذره 

اره ببین استرس بچه رو نگیر باید به خودت برسی اگه خیلی حالت بده هیچی نمی تونی بخوری اب قلم و بگیر بخور مقوی اندازه یه قاشق میشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
توکل به خدا. ریلکس باش بعضی وقتها همین فکروخیال پریودو به هم میریزه. ایشالله تا فردا پری میشی.

مرسی عزیزم توکل بخدا من موقع پریودم پنجم اسفند هست ولی مثلا قرص بهم دادن که زودتر بشم تا به انتقال قبل عید برسم که انگار فایده نداشته البته شنیدم پریود دوم دیرتر هم میشه ولی.. دیگه سست شدم انگار تسلیم شدم بعید میدونم دیگه بشه اخه علائم پریود هم ندارم. در کل مرسی عزیزم از امیدت.

در اندک من تویی فراوان یارب..