2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم بیا منم کمک‌کن  ما تصمیم‌گرفتیم اگه خدا بخواد تعیین جنسیت انجام‌ بدیم . حالا ک همسرم ازم ...

سلام عزیزم، بله حتما 

ببین گلم آزمایش اسپرم باید مجدد سه هفته دیگه تکرار بشه تا مطمئن بشیم آقا مشکل داره 

شما هم مشکلی نیست میتونی انجام بدی کارهاتون رو

سلام عزیزم، بله حتما  ببین گلم آزمایش اسپرم باید مجدد سه هفته دیگه تکرار بشه تا مطمئن بشیم آقا ...

واقعا سه هفته .؟ اخه دکترش گفت ۵ روز دیگه بیا . ب نظرتون فعلا نفرستمش ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا سه هفته .؟ اخه دکترش گفت ۵ روز دیگه بیا . ب نظرتون فعلا نفرستمش ؟

والا اون موقع که رویان میرفتم دکتر همسرم میگفت و منم دیدم حرفش منطقی هست 

میگفت حداقل سه هفته باید فاصله باشه نه چند روز

عزیزم منم پانکچر شدم ولی جنینام ۴روزه فریز شدن این چطوره ؟مگه ۳روزه یا ۵روزه نباید بلشه؟گرید جنینات ...

نمیدونم منم اولش قراربود ۳روزه انتقال بدن ولی کنسل کردن گفتن باید بلاست بشن که نشدن

یا رب العالمین
والا اون موقع که رویان میرفتم دکتر همسرم میگفت و منم دیدم حرفش منطقی هست  میگفت حداقل سه هفته ...

مرسی عزیزم . گفت این سری اومدی باید آزمایش اسپرم ژنتیک بدی . یادش رفته بود معمولی رو نوشته بود ک همسرم انجام داد .

خدای من خدای معجزه هاست . 
فردا رفتی سونو حواست باشه تعداد فولی ها وسایزشون را بیا اینجا بگو.احتمالا فردا روز پانکچر رامیگه چون ...

گیس‌ جون من سه شنبه سونو دارم، احتمالا مال من هم یکشنبه دیگه میشه

داروهای منم با دفعه پیش فرق داره، ولی فعلا داروهام رو تا همون سه شنبع داده

بله گلم احتمالش هست خانمی  توکل به خدا، ان شاء الله چند روز دیگه با جواب بتا برات جشن میگیریم

سلام عزیزم خوبی من روزی ۵ تا hmg باید بزنم ۵ تا پودر میخام با ۳ تا آب قاطی کنم ولی بلد نیستم چطوری تا حالا انجام ندادم میشه بگی چطوری ترکیب کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنی عزیزم😘😘

ممنون عزیز ۳تا ۵ روزه. اینا نشه دیگه جنین ندارم😭 وای همش به خودم موج منفی میدم که اگر منفی شد خیل ...

عزززیز دلم ۵ روزه که عالیه 

همیشه هرکسی ۵ روزه انتقال داده بین ۳ تا ۲تاش گرفته ، اصلا نگران نباش 

تا عید میری میبینی ۲تا نی نی تو دلت داره قلبشون میزنه ، اینم میشه کادو سال جدیدت 

من از الان بهت تبریک میگم که خیالت راحت باشه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ممنون عزیزم انشاالله تا عید بیای خبر بارداریتو بدی الهی❤️❤️❤️

ممنون مهربون

انشالله ، خدا از دهنت بشنوه 

😍😍😍😍 

امیدوارم تا عید صدای قلبشو بشنوی و زودتر این ۹ ماه تموم بشه و نی نی سالم بغل بگیری 🥰🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
حالتو خریدارم خواهر .حتی اون ویاری که دنبال راهکاری براش    تبریک فراوووواااان

قربونت برم عزیزم🥰🥰🥰

ولی جدا از ۳/۵صبح تو دستشویی بودم دیگه خوابیدم دم دستشویی 😐

اگه مستعد یبوستی من پیشنهاد میکنم دمیترون نخور . آدم رو داغون میکنه. من یبار خوردم تا یک هفته دفع ند ...

ممنون دلارام جان وقت گذاشتی عزیزم بسلامتی زایمان کنی❤️❤️❤️