2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ان شاالله که جواب میگیرین. بنظرم اگه اینجا هم‌تاکید رو بلاست شدن داشتن و نشد که ان شاالله این اتفاق ...

تهران سختمه ولی اکه مجبورشدم چاره ای نیس. این مرکزی که حالا میرم خیلی سابقه ندارن فکر کنم یکی دوساله راه افتاده.قبلیه مرکز ناباروری اصفهان بود که کلی بیمار هم ازخارج استان داره ولی راضی نبودم.کلا ادمو خسته میکنن خیلی شلوغ بود.حالا من دکترشوهرمو عوض کردم بخاطراینکه ازبیضه نمونه میگیرن خواستم خودش باشه تصمیم گرفتیم بریم اینجا دکترخودمم عوض کردم بنظرم اینیکی بهتره مکمل هم مصرف کردیم

یا رب العالمین
سلام دوستای گلم خوبین؟ وای دیونه شدم توی سیکل انتقالم امروز روز9هستم همچنان پریوددارم اماشدتش کمه ود ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم من جریان ماه قبل شما رو نمیدونم، شاید هم گفتی و فراموش کردم

ولی صرف داشتن درد پریود دلیل نمیشه بگی ضخامت بالا نرفته، فقط سونو نشون میده گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتره بپرسی چه وقت سیکل کوتاه انجام میشه. برا انتقال جنین فریز معمولا سیکل بلند انتخاب میکنن و میگن ...

عزیزم خیلی عالی توضیح دادی

گاهی ضخامت در یک نوع سیکل بالا نمیره، پس نوع دیگه، یا همون سیکل با داروهای دیگه رو امتحان میکنن

گاهی هم سیکل نچرال پیشنهاد میشه

سلاممم‌به روی ماهت گلممم 😍❤️حالت چطوره خوبی فسقلی خوبه 😍 فدات گلم ماهم خوبیم ۱۳ ماهه شده دخترم اره ...

وای من بخورمش فسقل خانم رو😍😍😍😍 جای من یه بوس گنده از لپاش بکن. ان شاالله خدا براتون حفطش گنه . بچه همه جورش و با شلوغ بازیاش هم شیرینه. برا ما مامانای باردار دعا کنین نی نی مون رو بسلامتی و به وقتش بغل بگیریم. بقیه دوستان هم خیلی زود مامان بشن که این درد درد سختیه تحملش

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم خیلی عالی توضیح دادی گاهی ضخامت در یک نوع سیکل بالا نمیره، پس نوع دیگه، یا همون سیکل با داروه ...

عزیزم بیا منم کمک‌کن 

ما تصمیم‌گرفتیم اگه خدا بخواد تعیین جنسیت انجام‌ بدیم . حالا ک همسرم ازمایش داد دکتر فت حرکت و ظاهرش اصلا خوب نیست و آزمایششو تکرار کنه 

ب نظرتون من برم عکس رنگی و سونو یا فعلا صبر کنم که همسرم با دارو نرمال شه بعد برم ؟؟؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
گیسو جون منم یک روز زودتر تموم شد  فکر میکنی کی پانکچر میشی؟

دفعه قبلی ۱۴ سیکل بود ایندفعه نمیدونم اگه چهاردهم بشه جمعه میشم اکه روحساب داردهام باشه شنبه.

ایندفعه داروهام ازسوم بود دفعه قبل ازدوم.

خودم که میگم کاش شنبه یا یکشنبه هفته بعد بشه  

امپولم هم ایندفعه فرق میکنه اخه

یا رب العالمین
گیسو جون منم یک روز زودتر تموم شد  فکر میکنی کی پانکچر میشی؟

فردا رفتی سونو حواست باشه تعداد فولی ها وسایزشون را بیا اینجا بگو.احتمالا فردا روز پانکچر رامیگه چون باید دکتر شوهرمم اطلاع بدم

یا رب العالمین
آره عزیزم از نوع شدیدش

من اصن نمیتونمم غذا بخورم ، دو قاشق میخورم حالم بد میشه 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
انشالله خدابزودی برات جبران میکنه.شماگفتی جنین هاتون بلاست نمیشدن؟ من جنین هام ضعیف بودن گفتن باید ب ...

عزیزم منم پانکچر شدم ولی جنینام ۴روزه فریز شدن این چطوره ؟مگه ۳روزه یا ۵روزه نباید بلشه؟گرید جنینات چنده؟