2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
مرسی دوستم، خیلی حس خوبی بهم داد که حسمو میفهمی. ببین من کیستم 5 سانت و خرده ای هستش. توی نت سرچ کرد ...

فدات شم چشم اگه لایق باشم حتما برات دعا میکنم. من در حد یه آدم خیلی عادی فعلا میگم عمل نکن چون توی ام آر آی میگی گفته یک سانت کسایی عمل میکنن که چسبندگی به روده و کلیه و همه جاشون زده باشه یعنی کیسته همه جا رو درگیر کرده باشه. اگه درد خیلییییی شدید پریود و یبوست و خون ریزی از مقعد نداری فعلا دست نگه دار خدا رو چه دیدی شاید تا اون موقعه با آصف جاه تونستی یه ویزیت بشی و شایدم کوچیکتر بشه. ببین میگن ویتامین ای برای این کیستا عالیه. ولی عمل به این راحتی انجام نده تا مطمین بشی انشالله که خدا بهت آرامش بده حالت رو درک میکنم چون خودمم واسه کیست آندومتریوزم خیلی فکرم درگیر بود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم اره راست میگی خیلی خوبه شماهاهستید خداروشکر. خدابرادرتو بیامرزه حالاعلاوه برمیکرو واسه خو ...

فدات شم ممنونم. آره نمیخورم. الهی چقد خندیدم که میگی خرید عزیزمی انشالله که خدا خیلیییی زود دلتو شاد کنه❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره واقعا, خدا اون دنیاهم هست... 

فکر کن پدرم درومد تا آندومترم بره بالا بعد خانم میگ ماه بعد میگم چرا میگ سرم درد میکنه🙁🙁🙁

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سری اول که زد از مرکز تا خونه بیست دقیقه پیاده اومدم ولی امروز خونه استراحت کردم. خوب شد گفتی. ممنون

یبار اشکالی نداره ولی دیگه این کارو نکن حداقل دو سه ساعت خوب استراحت کن یکم دراز بکش بعدش دیگه به کارات برس

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
یبار اشکالی نداره ولی دیگه این کارو نکن حداقل دو سه ساعت خوب استراحت کن یکم دراز بکش بعدش دیگه به کا ...

چشم عزیزم. الان خودم میزنم دیگه استراحت میکنم. ممنون از راهنماییت

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
فدات شم چشم اگه لایق باشم حتما برات دعا میکنم. من در حد یه آدم خیلی عادی فعلا میگم عمل نکن چون توی ا ...

خیلی خیلی ممنونم
نه من اصلا درد ندارم. تازه گیا از وقتی که بهم گفتن پنج سانته فقط وقتایی که مثلا شکمم میخاره وقتی با دست روی تخمدانم یه مقدار فشار میاد موقع خاروندن داخل شکمم حسش میکنم، دستم حسش نمیکنه ها، اون فشارو حس میکنه. یعنی انگار حس میکنم اون داخل یه چیزی به بقیه فشار آورد.

الان سونو گفته پنج سانت و خرده ایه.
ام آر آی چن سال پیش گفت 1 سانت در حالیکه دو ماه قبلش سونو گفته بود سه سانت و خرده ای.یعنی اگه ام آر آی دقیق تر باشه و سونو اندازه ها رو بزرگتر بده الان باید کیست من حدود سه و خرده ای، چهار سانت باشه.

میگن درموئید بافت پوستی و مو و غضروف و دندون و ایناس. موندم واسه همچین چیزی ویتامین ای خوبه یا نه. شما دکتر بهت گفته؟
من قدیما که پریود میشدم سینه ام درد میگرفت ویتامین ای میخوردم. ولی یک سال بعد از اینکه فهمیدم درموئید دارم و بافتش پوستیه با خودم گفتم نکنه ویتامین ای که واسه پوست خوبه بیاد تقویتش کنه واسه همین دیگه نخوردم. ولی هی فک کردم که نکنه اصلا همون خوب بوده و کوچیک نگهش داشته.
از هر دکتری هم پرسیدم گفت تاثیری روش نداره. فقط یه جراح عمومی وقتی سه سال ازش پرسیدم ممکنه ویتامین ای باعث تقویتش بشه گفت ممکنه.

کلی هم توی نت سایتای ایرانی و خارجی گشتم هیچی راجع بهش نبود. فقط یه مقاله ی ایرانی بود که نوشته بود ویتامین ای تاثیری نداره، ولی زنانی که درموئید دارن و مورد مطالعه قرار گرفتن معلوم شده آهن خونشون کم شده. وقتی اینو به یه دکتر زنان گفتم گفت مقالات ایرانیا رو واسه همینه هیچ جا قبول ندارن.

من خودم تازه فهمیدم یه کوچولو کم خونی هم دارم! البته اونو دارم قرص میخورم گفتن زیاد نیست خوب میشه.

دارم با کیستم میسوزم و میسازم بلکه زودتر خدا یه راه بهتری پیش پام بذاره. از ترسم اغلب بیرون نمیرم و حتی در حد روزمره و عادی هم دولا و راست نمیشم که پیچ نخوره یا نترکه خدایی نکرده.

مرسی از راهنماییتات، باعث شدی توی فکر برم.

ببین به نظرت اگه تونستم از آصف جاه وقت بگیرم و اونم گفت عمل، و گفت هر چقدر دیرتر عمل کنی ممکنه بافت بیشتری از تخمدانو بگیره، اونوقت عمل کنم؟ شما باشی چیکار میکنی؟

سلام به همگی  دوستان در مورد تیتر بتا در ای وی اف میشه منو راهنمایی کنید روز ۱۶ انتقال تیتر ۸ ...

مبارکه عزیزم خوبه بتا باید هر ۴۸ درصد ۶۰ درصد افزایش داشته باشه ک شما ۷۳ درصد افزایش داشته نگران نباش عالیه

نمیدونم هیچ خودمم چی کار کنم....هیستروسکوپی و خراش هم انجام داده بودم ...

عزیزم متاسفم انشالا  دفعه بعد مثبت میشی و آخرین بار میشه

هیسترو و خراش رو چندم سیکل انجام دادین؟ چند روز بعدش انتقال دادن؟ 

خانما سلام. کسی تا حالا قرص مدروکسی پروژسترون خورده که پریود زودتر بشه؟ من برای اینکه به سیکل انتقا ...

مدروکسی  پروژسترون مث آمپول پروژسترونه

خودتو بسپار ب خدا شاید با همین قرص حامله شدی همین سیکل و پریودت نیومد حتما ی بیبی چک بزن  چون واسه تنبلی تخمدان تجویز میشه مث دوفاستون 

خوب وقتی تخمک داری با تخمک خودت امتحان کنن نهایت وقتی ادم تخمک نداره یا تخمک مشکل داره میره سراغ اهد ...

گیسو جون من از دیروز که این امپول دور نافی میزنم از درد دارم میمیرم اصلا این دردارو نداشتم هیچی نمیفهمیدم الان واقعا وحشتناک درد دارم میخواستم بدونم شمام که تقریبا با منی درد داری؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏