2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044639 بازدید | 684401 پست
سورپرایز شیرین مال مردمه نه مال من😔  من دیگه به هیچی اعتقاد ندارم... ۷ هفته باید باشه ساک پ ...

فعلا عجله نکن اگه ۷ هفته ای فعلا تصمیم نگیر . من با بارداری عادی قلب دخترم هفته ۸ تشکیل شد 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْ ...

وااای عزییییزم مبااارکت باشه

ان شاالله به سلامتی🤗

تو این حال خوبت برای منم دعا کن. قبلش بی بی چک نذاشته بودی؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من پنج ساله اقدام کردم باردار نشدم رفتم ازمایش و سونو کلی ازمایشات من و شوهرم دادیم که شوهرم مشکلی ن ...

خوب وقتی تخمک داری با تخمک خودت امتحان کنن نهایت وقتی ادم تخمک نداره یا تخمک مشکل داره میره سراغ اهدایی.حداقل یکی دوبار امتحان کنن بعد اینجور بگن گاهی ادم حس میکنن میخوان کاسبی کنن با تخمک وجنین ها.

یا رب العالمین
وااای عزییییزم مبااارکت باشه ان شاالله به سلامتی🤗 تو این حال خوبت برای منم دعا کن. قبلش بی بی چک ...

نه عزیزم نگذاشته بودم 

فدای تو بشم بهاره جان 

دعا کردم به حق حضرت زهرا خبر بارداریتو بدی 

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْ ...

مبارکه عزیزم‌ التماس دعا🙏🤲♥️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بارداریه پوچ هست باید برم سقط کنم

اي جااااانم، انشاالله بزودي مامان ميشي عزيزم🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️