2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044649 بازدید | 684401 پست
سلام دوستان  ممنون میشم اگه اطلاعی دارید راهنماییم کنید دوستان من این ماه قراره جنین انتقال ب ...

ال دی که‌تموم شد فکر کنم تا یک هفته بعدش پریود میشب اگه اون امپول تاثیر نداره رو دوره پریودیت. برا ما که همراه با الی سینافکت میزدیم ۵ روز بعد از این که ال دی تموم شد پریودی اومد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم واقعا از صبح منتظر جواب دوتاتونم هیچی نمیتونم بگم دلتونو اروم کنه چند تا انتقال داده بودی&nbs ...

فدات عزيزم، اين دومي بود، خداروشكر فريز دارم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بار اولم بود ...یه دونه دیگه جنین دارم ...فک کنم باید دکترمو عوض کنم ....

خب عزیزم نگران نباش 

من بار اول ۱۱تا جنینم از بین رفت بار دوم تو پی جی دی ۵تا جنینم از بین رفتم ۶تاموند که بار سوم ۲تا انتقال دادم این راهی هست که همه میریم انشاالله به حق حضرت زهرا انتقال بعدی مامان میشی❤️

متاسفانه جوابم منفی شد 😔پریود که بشم باز انتقال میدن؟یا دوباره باید صبر کنم؟

عزیزم متاسفم ان شتالله دفعه بعد حتما مثبتی. معمولا میگن دو تا سه پریود بگذره تا اثر داروها از بین بره بعد بیاین برا انتقال مگر اینکه سیکلت نچرال بوده باشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
خب عزیزم نگران نباش  من بار اول ۱۱تا جنینم از بین رفت بار دوم تو پی جی دی ۵تا جنینم از بین رفت ...

ممنون عزیزم ...منم ۸ تا جنین داشتم که فقط ۳ تاش پسر بود ...حالا یه دونه دیگه جنین دارم ....اخرین انتقالت با کدوم دکتر بود؟

منم 😔😔😔دکترت کی بود؟

طرازي

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اره خارجی داره من یه بسته ۱۰۰تایی پیدا کردم برام ارسال کردن ۷۶۰ تومن  منم بعد کورتاژم مشکل ض ...

چقدر خوب حیف به من ندادن حالاجای تعجب اینجاست که امروز روز9پریودم وهمچنان پریودم. پوووف یعنی بالانمیره؟ 

نمیدونم هیچ خودمم چی کار کنم....هیستروسکوپی و خراش هم انجام داده بودم ...

منم انجام داده بودم