2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست

سلام ببخشید من لوله فالوپ سمت چپ ندارم بعد امپولا دوتا فولیکول تو تخمدان چپ داشتم بعد که انتقالم منفی شد دکتر گفت نزدیکی داشته باش میخواستم ببینم من لوله فالوپ نداره ممکنه خارج رحمی بشه چون یه بار شده بود

آخ جونمی جون بالاخره یکی پیدا شد. ببخشید خبر دارید که قطعی خودشون عمل میکنن یا نه؟ آخه منشیشون میگفت ...

من سال ۹۷ عمل کردم با دکتر آصف جاه . پیش خودش ویزیت شدم . تو شهرستان بهم گفته بودن جراحی و حتی دستورش تو دفترچه بیمه ام نوشته بود بعدش رفتم پیش دکتر آصف جاه ببینم نظرش چیه که کلا منصرفم کرد از عمل . اولین بار سال ۹۶رفتم پیشش . گفت به عمل نیاز نداری الان صبر کن درمان رو در پیش گرفت ولی چون جواب نگرفتم بعد از یک سال گفت دیگه جراحی باید بشی . پزشکی نیست که الکی همون اول بگه جراحی . تمام تلاشش رو در جهت حفظ اندام ها و شرایط باروری انجام میده . همکارمم همه پزشکها گفتن باید رحمتو دربیاری رفت پیش آصف جاه با لاپاراسکوپی فیبروم بزرگشو درآورد و رحم رو حفظ کرد ولی قبلش بهش گفته بود هیچ قولی نمیدم بهت تلاشمو میکنم نتونستم و چاره نداشته باشم مجبور میشم دربیارم که خداروشکر از پس عملش براومد . تو مطب خیلی جدی بود زمان ویزیت ولی تو اتاق عمل یه آدم دیگه . انقدر بهم انرژی داد که حد و اندازه نداشت . از دم در اتاق عمل منو تحویل گرفت تا دوباره دم در اتاق عمل اومد کل عمل رو برای همسرم شرح داد . من در مجموع ازش راضی بودم ‌ . ولی این سیستم جدیده که خودش ویزیت نمیکنه اما بی شک خودشو زیرسوال نمیبره حتما کسی رو که معرفی کرده اونقدر علم و دانش داره که در درجه اول خودشو زیرسوال نبره . با تمام اینها تصمیم خودته آدم باید از لحاظ روحی از پزشکش اون حس اعتماد و بگیره و بعد خودشو بسپاره دستش . انشالا براتون خیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.  دوستایی گلم, خستم من خیلی خسته ام به کسی جزشمانمیتونم درد ودل کنم. دلم داره میترکه, کی خ ...

عزيزدلم حال دلتو خوب ميفهمم بنظرم همه اين بچه هايي كه اينجان خوب ميفهمن فداي دلت بشم ناراحتي نكن اينقدر به خودت استرس وارد نكن همه چي رو به راه ميشه همه چي. بالاخره روزي نوبت ماهم ميشه خداي ماهم بزرگه من خودم ٧ ساله منتظرم بدترين دردارو هم تحمل كردم يه روزايي حالم مثل خودت ميشه شايدم خيلي بدتر يروزم ميشينم فكر ميكنم كه با حال خرابي فقط زندگيم تلخ تر ميشه و خودم داغون . راهي جز صبر و تحمل نداريم خدا خيلي بزرگه❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم ببین به نظرم حتما حواست باشه من حدود یک ماه پیش رفته بودم پیش شادجو و با مریضاشون حرف زدم و با ...

من درموئید دارم. اول نوشته بودن مشکوک به درموئید، اندومتریوز یا هموراژیک. بعد چند تا سونوی ماهر رفتم گفتن درموئیده قطعا.

وایییییییییییییییییییییی مرسی گفتی عزیزم.

آره کل معضلم سر اینه که مجردم. دکترا هم انگار درک نمیکنن شرایطو. هی میان آدمو دلداری بدن میگن اگه اتفاقی بیفته و تخمونتو در بیارن شما با یه تخمدونم میتونی بچه دار بشی. بابا خب اونوقت باید به کسی که میخوام باهاش ازدواج کنم بگم که یه تخمدون ندارم اونم نمیگیردم. سنمم کم نیست که بتونم ریسک کنم به این امید که بالاخره یه کیس خوب و فهیم پیدا شه که درک کنه. توی همین نی نی سایت یه پسره اومده بود نوشته بود یه دختری رو دوست داره رفته خواستگاری خانواده ی دختر بهش گفتن تنبلی تخمدان داره! میترسید بگیردش داشت نظرخواهی میکرد منصرف شه!!!!! خیر سرش دوسشم داشت.

اگه متاهل بودم خیلی فرق میکرد، به خودش میگفتم تصمیم بگیره هرچیم شد تصمیم خودش بوده. ضمنا اونوقت اگه خدایی نکرده یه تخمدونمو در میاوردن آش کشک خاله اش بود و مجبور میشد تست میکرد میدید عه میشه بچه دار شد با یه تخمدون هم!
همچنین به بیشتره متاهلا توصیه میکنن باردار شن سر سزارین با عمل باز همونجا راحت کیستو درش بیارن اگه ضروری بود. اینجوری اگه خدایی نکرده اتفاقی هم سر عمل بیفته واسه تخمدان، خیال طرف هم راحته که بچه اش رو داره.

ولی من خیلی خیلی شرایطم فرق داره.

من که دیروز کلی داستان داشتم . از سه شنبه غروب حرکتهاش کم شده بود صبر کردم تا چهارشنبه غروب دیگه نگر ...

عزیزم چه جوری حرکاتش کم شده بود؟ آروم تر از قبل میزد یا تعداد حرکاتش کم شده بود؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
راستش معلوم نیست ،شرایط مالیم فعلا اوکی نیست ،چون من باید هزینه آزمایشات ایمنی و عمل هیستروسکوپی و ه ...

ان شاالله همه چی ردیف شه منم آخرای تابستون میرم احتمالا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من سال ۹۷ عمل کردم با دکتر آصف جاه . پیش خودش ویزیت شدم . تو شهرستان بهم گفته بودن جراحی و حتی دستور ...

خیلی از دکترا اصلا تا مریض میبینن بدون اینکه بدونن چشه میگن باید عمل شی.

من برای همین درموئیدم پیش یه دکتری رفتم که معروف هم بود تقریبا، تا گفتم درموئید دارم گفت آزمایشاتو بذار روی میز خودم میبینم! اولیش رو هم که دید زرتی گفت باید عمل شی.بعدم تند تند شروع کرد نوشتنه آزمایش های قبل عمل! سرشم بلند نکرد ببینه توی اون فاصله اصلا من مردم یا زندم!تهش هم گفت اگه خواستی بیای پیش من اینا رو انجام داده باش بعد بیا! نمیدونم زیادی مغرور بود که یعنی برام مهم نیس برگردی، یا نه میدونست اخلاقش گنده هیشکی بر نمیگرده

بعدا توی نی نی سایت خوندم که فقط به جراحیای زیبایی های زنان علاقه دارن و برای اونا وقت میذارن. بقیه راضی نبودن.

من اگه دکتر آصف جاه رو بتونم ازش وقت ویزیت بگیرم، حتی اگه بگن ده تا دکتر باید قبلش تایید کنه و مثلا بگن ایران نیست باید انقدر صبر کنی تا بیاد و بعد ایشون بهت وقت ویزیت بدن، میرم پیش اون ده تا دکتر که وقت ویزیت بگیرم و میرم توی نوبت که با خودشون صحبت کنم و مطمئن هم بشم که خود خودشون عملم میکنن.

ولی این سیستم که یکی دیگه ویزیت کنه و اصلا ایشونو نبینم خیلی خوفناکه. هرچی فکر میکنم میبینم بعید نیس اصلا اینجوری شاید قرار نیس خودش عمل کنه.

موندم.

دکتر ابوالفضل مهدیزاده رو هم شنیدم خیلی خوبن. توی یه پیامی اینجا خوندم دکتر آصف جاه به کسی که هزینه ی دستمزد لاپاروسکوپیه دکتر آصف جاه رو نداشته که بخواد باهاش عمل کنه، دکتر مهدیزاده رو معرفی کردن (دکتر مهدیزاده هم توی بیمارستان دولتی هستن گویا هم خصوصی). من با ایشونم اگه عمل کنم میرم خصوصی و بنابراین فکر کنم چندان تفاوتی از نظر هزینه نمیکنه، ولی نمیدونم آیا از این میتونم برداشت کنم که خود دکتر آصف جاه هم ایشون رو قبول داشتن؟ 

خانما سلام.

کسی تا حالا قرص مدروکسی پروژسترون خورده که پریود زودتر بشه؟ من برای اینکه به سیکل انتقال برسم چون هفته آخر اسفندو مرکزی که میرم تعطیله و عمل انجام نمیدن دکترم پانزدهم پریودم بهم قرص مدروکسی پروژسترون داد روزی دوتا بخورم تا شش روز و بعد قطع کنم تا پریود شم ولی الان پنج روزه قطع کردم ولی هیچ خبری از پری نیست چه کنم خیلی ناراحتم شما میدونید اصولا بعد خوردن این قرص کی پریود میشه آدم و اینکه من این میشه پریود دومم بعد پانکچر که البته هنوز نشدم چون خونده بودم پریود دوم دیر میاد میگم یعنی با وجود خوردن قرص مدروکسی پروژسترونم بازم دیر میاد؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
قوربونت معلوم‌نیس‌حالا..احتمالا‌‌بعدعید‌بیام‌تهران‌بایه‌دکتردیگ‌ ویزیت‌بشم..ازاول‌همه‌چی‌روچک‌کنه‌ ...

اره عفونت خیلی تاثیر داره ...لک بینی هم کارو خراب میکنه ...حیف جنینامون😔به منم بعد هیستروسکوپی گفت عفونت مزمن داری بهم دارو داد حالا نمیدونم چه قد تاثیر داشته .منم دکترمو عوض میکنم ایشالا.

خانما سلام. کسی تا حالا قرص مدروکسی پروژسترون خورده که پریود زودتر بشه؟ من برای اینکه به سیکل انتقا ...

سلام عزیزم، انشاءالله که به زودی پریود میشی، در مورد مدرورکسی نمی دونم، کاش آمپول پروژسترون زده بودی زود پریود می شدی، منم زدم بعد از 6 روز از تزریق پریود شدم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بله عزيزم دوقلو خيلي گيج شدم نميدونم با كدوم دكتر ويزيت بشم

ای جونم ببین اگهودوست داری یه ویزیت با دکتر ذنوبی داشته باش که خودشم تخصص تو ای وی اف م داره باز ببین چحوریه به دلت میشینه مطبش نیاورانه نمیدونم بهت نزدیکه یا نه لی مطب نباید خیلی دور باشه باز از بچه ها بپرس راهنمایییت کنن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام.  دوستایی گلم, خستم من خیلی خسته ام به کسی جزشمانمیتونم درد ودل کنم. دلم داره میترکه, کی خ ...

عزیزم واقن اعصاب ادم خراب میشه وقتی با اون همه دارو باز خون میبینه ...من که دلم میخاس سرمو بکوبم دیوار وقتی خون میدیدم🤕ولی چاره چیه؟جز صبر و توکل ....ببین نمیدونما ولی با این خونریزی انتقال ندی بهتره جنینات حیف میشه ...اصلن عجله نکن ‌....باز به دکترت بگو ببین چی میگه